yan
lış bir düşünceyüksek işlemci düşük ekran kartlı birr sistem
lış bir düşünceyüksek işlemci düşük ekran kartlı birr sistem
2.0ghz fark var oc potansiyeli daha yüksek 5600x'in. silikon kaliteside daha iyiArada 400-500 TLlik bir fark var genel olarak . FPS farkı ise %2-3 ler de . Ha o çok kritik değil onun yerine ssdyi daha iyi alayım veya üzerine koyayım ekran kartını bir tık yukselteyim dersen 5600 alınabilir . Ben olsam 5600 alıp soğutucu alırım aradaki fark ile , kafam rahat eder .
0,2 GHz. Ayrıca Zen 3 işlemciler OC de pek iyi değil zaten stokta ise fark yok neredeyse2.0ghz fark var oc potansiyeli daha yüksek 5600x'in. silikon kaliteside daha iyi
memnunum oc yapmayan biri için fark yok aralarındasanırım 5600 kullanıyorsunuz menmun musunuz
0.2 GHz farkı var oc ile . O fiyat farkı yerine diğer donanıma ayırabilir tercih meselesi .2.0ghz fark var oc potansiyeli daha yüksek 5600x'in. silikon kaliteside daha iyi
B450 lerde maalesef yok . Ama ekran kartınız 6000 serisi değil ve ssdniz 4.0 destekli değilse almanıza gerek yok.ya biraaz piyasada yoktum cahil kaldım kusuruma bakkmayın 4,0 neydi b450 desteklerse güzel bir b450 almak mı yoksa boş bir b550 almak mı
200mhz yaklaşık 2-5 fps var bana göreaçıkcası bütçelik bi durum yok hani şeyi merak ediyorum arasında ne kadar fark var ya da cok büyük bir fark var mı
sıvı soğutmam olsa sağlam oc yapmak istesem 5600x alırdım yoksa gerek yok0.2 GHz farkı var oc ile . O fiyat farkı yerine diğer donanıma ayırabilir tercih meselesi .
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450 lerde maalesef yok . Ama ekran kartınız 6000 serisi değil ve ssdniz 4.0 destekli değilse almanıza gerek yok.
5600 4.6 GHz overclock yapılmaz mı yani?sıvı soğutmam olsa sağlam oc yapmak istesem 5600x alırdım yoksa gerek yok
Çok rahat yapılıyor. En azından benim işlemcimin silikonuyla rahat oc yaptım5600 4.6 GHz overclock yapılmaz mı yani?
yapılmaz demedim x olan modelin silikon kalitesi daha iyi. 5600'e göre oc ile daha fazla performans verir aradaki farka değer mi dersen değse 5600 almazdım5600 4.6 GHz overclock yapılmaz mı yani?
Yok alan kişi yapabilirmi anlamında sordum. Sen zaten 5600X in potansiyeli daha iyi demiştin.yapılmaz demedim x olan modelin silikon kalitesi daha iyi. 5600'e göre oc ile daha fazla performans verir aradaki farka değer mi dersen değse 5600 almazdım