Bugün mü ? Bugünde mi satıldı ? Dün değilmidi ? Ben dün aldım sonra stok bitti.İndirimlerde iyi fiyata düşebilir, bugün 2300'e satıldı mesela
Bütçesini dolara çevirsinŞuan dolar arttığı için sakat aslında biraz. Sahibinden deki ilanlara bak güzel bir fiyat bulursan ordan alabilirsin veya indirim oluyor bazen
Dün de olabilir, tam hatırlamıyorum.Bugün mü ? Bugünde mi satıldı ? Dün değilmidi ? Ben dün aldım sonra stok bitti.
Dündü oDün de olabilir, tam hatırlamıyorum.
N11'deydi
Nerede satıldı hocam.İndirimlerde iyi fiyata düşebilir, bugün 2300'e satıldı mesela
Tamamda hocam sen de nereden aldın.Ben dün 2300tl ye aldım (tray) , pahalı o fiyata , düşmesini bekle bence.
Hocam oradan alamam.Şuan dolar arttığı için sakat aslında biraz. Sahibinden deki ilanlara bak güzel bir fiyat bulursan ordan alabilirsin veya indirim oluyor bazen
N11'de ama dünmüşNerede satıldı hocam.
Tamamda hocam sen de nereden aldın.
Hocam oradan alamam.
N11 ' de yeni bir satıcıdan 3-4dk da mı ne stok bitti.Tamamda hocam sen de nereden aldın.
reis sen kaça almıştın merak ettim r5 5600x iAlınmaz çok pahalı.
neden sahibinden den alamıyorsun kiMaşallah hocam bekleyeyim ne yapayım
2600reis sen kaça almıştın merak ettim r5 5600x i
Bekle yada bekle diyemeyeceğim çünkü şuan KUR çok oynak TL değer kaybederse şansız dahada azalır ama tam tersi eğer TL değer kazanırsada uygun fiyatlara alırsınMaşallah hocam bekleyeyim ne yapayım
2660TL ye almadın mı ?neden sahibinden den alamıyorsun ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
2600