Çözüldü✓ R5 5600x ısınma sorunu

Balex

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarı açar açmaz işlemci 50 dereceden aşağı çalışmıyo sebebi nedir

Stok fan mı kullanıyorsun peki ?

stok fan ise hiç böyle bir sorunu dert bile etmem hangi stok fan işini adam gibi görüyor sanki :D

Ryzenler boşta yükü çekirdeklere ayırmıyor birde çiplet tasarımı var normal değerler

Bilgisayarı açar açmaz işlemci 50 dereceden aşağı çalışmıyo sebebi nedir
Hocam bende aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum , ancak masaüstünde 39-40 derecede başlıyor , OverClock ile bu sıcaklıklara çektim , eğer yapabiliyorsanız işlemciyi 4.00 GHz değerine çekip voltajı 1.21v olarak ayarlamanızı tavsiye ederim , 10-11 derece oynuyor ve performans kaybı olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sagolun hocam bende sogutucu arıyodum bunu alabilirim o zaman

kendine hayrı yok stok fanın 😄
5600x'i basit bir overclock ile stock soğutucuyla soğutabiliyorum 🤣

Hocam bende aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum , ancak masaüstünde 39-40 derecede başlıyor , OverClock ile bu sıcaklıklara çektim , eğer yapabiliyorsanız işlemciyi 4.00 GHz değerine çekip voltajı 1.21v olarak ayarlamanızı tavsiye ederim , 10-11 derece oynuyor ve performans kaybı olmuyor

şuan oc yapmayı dusunmuyom hocam ya

Yaz zamanı gelincede stok fanın üstünde bi sucuklu yumurta akar gider :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,534
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri