beni 7600 de 45-50 arasında takılıyor bunlar normal dereceler hocam.Bilgisayarı açar açmaz işlemci 50 dereceden aşağı çalışmıyo sebebi nedir
anladım hocam sagolun sistemi dizeli 1 2 hafta oldu zaten açar açmaz 50 derecelerle çalışması garip geldibeni 7600 de 45-50 arasında takılıyor bunlar normal dereceler hocam.
Evet şuan stok fan kullanıyorum önerebilceğiniz bi soğutucu varmıdırStok fan mı kullanıyorsun peki ?
https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html ben bunu öneririm çok iyi düşer sıcaklıklar.Evet şuan stok fan kullanıyorum önerebilceğiniz bi soğutucu varmıdır
sagolun hocam bende sogutucu arıyodum bunu alabilirim o zamanhttps://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html ben bunu öneririm çok iyi düşer sıcaklıklar.
kendine hayrı yok stok fanınstok fan ise hiç böyle bir sorunu dert bile etmem hangi stok fan işini adam gibi görüyor sanki![]()
Bilgisayarı açar açmaz işlemci 50 dereceden aşağı çalışmıyo sebebi nedir
Hocam bende aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum , ancak masaüstünde 39-40 derecede başlıyor , OverClock ile bu sıcaklıklara çektim , eğer yapabiliyorsanız işlemciyi 4.00 GHz değerine çekip voltajı 1.21v olarak ayarlamanızı tavsiye ederim , 10-11 derece oynuyor ve performans kaybı olmuyorBilgisayarı açar açmaz işlemci 50 dereceden aşağı çalışmıyo sebebi nedir
5600x'i basit bir overclock ile stock soğutucuyla soğutabiliyorumsagolun hocam bende sogutucu arıyodum bunu alabilirim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendine hayrı yok stok fanın![]()
şuan oc yapmayı dusunmuyom hocam yaHocam bende aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum , ancak masaüstünde 39-40 derecede başlıyor , OverClock ile bu sıcaklıklara çektim , eğer yapabiliyorsanız işlemciyi 4.00 GHz değerine çekip voltajı 1.21v olarak ayarlamanızı tavsiye ederim , 10-11 derece oynuyor ve performans kaybı olmuyor
5600x'i basit bir overclock ile stock soğutucuyla soğutabiliyorum![]()
Yaz zamanı gelincede stok fanın üstünde bi sucuklu yumurta akar giderHocam bende aynı işlemciyi stock fan ile kullanıyorum , ancak masaüstünde 39-40 derecede başlıyor , OverClock ile bu sıcaklıklara çektim , eğer yapabiliyorsanız işlemciyi 4.00 GHz değerine çekip voltajı 1.21v olarak ayarlamanızı tavsiye ederim , 10-11 derece oynuyor ve performans kaybı olmuyor
5600x'i basit bir overclock ile stock soğutucuyla soğutabiliyorum![]()