Neler Yeni

R5 5600x + rtx 3060 gta 6 oynatır mı?

reqruined

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda can ÇIRAK
bayadır gta 6 için bekliyordum fakat sistem gereksinimleri her yerde abartılınca bir sorayım dedim sizce benim pc kaldırır mı?

Bünyamina

80+ Platinum
bayadır gta 6 için bekliyordum fakat sistem gereksinimleri her yerde abartılınca bir sorayım dedim sizce benim pc kaldırır mı?
Yani net bir bilgi veremiyoruz ki. Çıktığında belli olur. 30FPS alırsın sanırım tahmini bu da.

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tarık Demiryürek
dlss ile 1080p mid ayarlarda 60 fps alırsınız bence bende de aynı sistem var

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Tayfun Balım
Gta serisi çoğu bilgisayarda düşük ayarlarda (gta San gibi gözükse bile) çalışıyor.
Yapabileceğiniz ayarlar çok çeşitli, en iyi kartı bile zorlayabilir veya düşük bir kartta en düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.
Gta 6 nın sistemleri aşırı zorlayacak bir oyun olmayacağını ve çok iyi optimize edileceğini düşünüyorum. En az 4070 isteyecek deniyorsa dünyanın %80i oynayamaz.
Adamlar bu riski göz önüne almazlar.

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Taha Taşkan
Çok rahat oynatır bence fakat ultra olarak 60 fps pek zannetmiyorum. Dlss ile low-mediumda kurtarabilir. Rockstar optimizasyon konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bunu diğer GTA serilerinde gördük fakat RP platformu olan Fivem ile anlaşma sağlayarak kendi bünyesine kattıktan sonraki süreçte yine ayrı bir yazılım ile oyuna giriş sağlarsak FPS kaybına yol açabilir ama gta online gibi direkt kendi bünyesinde sunucuları barındırırsa RP sunucularındada sorun yaşamazsın rahatça oynarsın. Naçizane fikrim bu yöndedir.

Şunuda unutmamak lazım Gta4 ve Gta5 bu 2 oyunda çıkarken her seferinde bu sohbet konuşuldu acaba oynatır mı sistemlerimiz acaba nasıl olur hep bi gözlerde yüceltme bi abartı sistem tavsiyeleri vb vb fakat her seferinde öyle olmadığını gördük yani demem o ki oynarsın korkmana hiç gerek yok.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Oyunun konsola çıkış tarihi 2025 olarak açıklanmış. PC platformuna ne zaman "sorunsuz" olarak gelir belli değil.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
Hacı
Oynatır.

Top Bottom