o işlemciye soğutucuya gerek yok ama illa alcaksan thermalright bak
Nasıl yok hocam 75 80 dereceleri rahat görüyorumo işlemciye soğutucuya gerek yok ama illa alcaksan thermalright bak
Sesi yüksek mi acaba bir de kaç derecelerde gezer240mm soğutuculara göre kule tipi soğutucu hem F/p hem de daha iyi soğutuyor. Daha uyguna soğutucu da alınabilir.
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
Yazın max 70 civarında gezer. Ortalama da 60 civarı. Sesi çok değil.Nasıl yok hocam 75 80 dereceleri rahat görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesi yüksek mi acaba bir de kaç derecelerde gezer
bu kadar butce ayirmama gerek var mi? kule tipi isimi gorurse benim icin daha iyi olur.240mm radyatör desteği mevcut. Üst kısıma takabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Şöyle fiyat performans bir tercih yapabilirsin hem de marka ışıklandırma görseli aynı kasa ile renk uyumu olur
Alıntıyı görüntüle
Biraz daha bütçe ayırabiliyorsan şunu da tercih edebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
hocam stok fan ses yaptigi icin almayi dusunuyorum. Sogutma icin cok da bir fark yaratmasina gerek yok 2. tavsiyenizi dusunecegim. Tesekkurler.
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
bence aşırıya kaçmaya gerek yok hali hazırda 75 80 ise bu yeter diye düşünüyorum ya da 2.si
Hayır hiç gerek yok ben sıvı soğutma istiyorsun diye anladım, hava soğutmalar 5600x için fazla fazla yeterli.bu kadar butce ayirmama gerek var mi? kule tipi isimi gorurse benim icin daha iyi olur.
evet onu bende yaşıyorum stok yükte iken baya ses yapıyor benimdehocam stok fan ses yaptigi icin almayi dusunuyorum. Sogutma icin cok da bir fark yaratmasina gerek yok 2. tavsiyenizi dusunecegim. Tesekkurler.