R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,076
DARBOĞAZ YİYORUM GALİBA ÇOK FPS DROP YİYORUM BF2042DE

9060 çok güçlü bir gpu hocam normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Render Scale %110-120 arasına çek, pbo ve curve optimizer ayalarınız ne durumda? Cpu sıcaklığınız nedir ?

hesaba göre darboğaz yok, render scale arttırabilirsin tayfunun dediği gibi

9060 çok güçlü bir gpu hocam normal

Render Scale %110-120 arasına çek, pbo ve curve optimizer ayalarınız ne durumda? Cpu sıcaklığınız nedir ?
cpu max 70 hocam, renderscale ayarını nerden yapacağım? pbo ve curve bilmiyorum

Darboğaz var ise daha güçlü bir işlemciye geçin hocam bu kadar basit 9060xt zaten iyi bir ekran kartı
bu kadar basit dediğin şey bana 51.000TL ye mal oluyor parasını siz mi vereceksiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
her oyunda o ayarı ayaramana ya da pbo ve curve optımzer ayarlamaya da gerek yok drverdan vsr acıp 2k da denermısın

bu kadar basit dediğin şey bana 51.000TL ye mal oluyor parasını siz mi vereceksiniz?
Maddiyatınız yeterli değilse demek ki önce para biriktirip ardından ardında bilgisayar toplamak gerekiyormuş değil mi bu da ders olsun size yoksa böyle forumlarda sabaha kadar dolanır durursunuz paranız yok ise yapacak bir şey yok sonuçta parayla doğru orantılı olan bir şey bilgisayar paraçaları bence başka bir hobi edinmeye bakın

Ayrıca 51.000 tl para değil bu devirde 2 ay çalışsanız yine bir şeyler toplarsınız

Maddiyatınız yeterli değilse demek ki önce para biriktirip ardından ardında bilgisayar toplamak gerekiyormuş değil mi bu da ders olsun size yoksa böyle forumlarda sabaha kadar dolanır durursunuz paranız yok ise yapacak bir şey yok sonuçta parayla doğru orantılı olan bir şey bilgisayar paraçaları bence başka bir hobi edinmeye bakın

Ayrıca 51.000 tl para değil bu devirde 2 ay çalışsanız yine bir şeyler toplarsınız
valla çok boş atmışsın ben seni engelliyom ya

• Beğen

yav bu nası bakış açısı

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre