5600 için de yetersiz midir hocamYeterli değildir, en azından kule tipi soğutma alınız.
GHz sabitleyerek voltaj düşürerek bir süre kullanırsın.
katılıyorumYeterli değildir, en azından kule tipi soğutma alınız.
ooc yapmıycaksan yeter ama voltaj düşürtmen şart5600 için de yetersiz midir hocam
Yetersiz iadereten kullanılabilir o işlemcinin hakkı o stok soğutucu değil.Sistemimde Corsair Carbide RGB kasa XFX Speedster Qick Rx6750 Xt Ultra birde R5 5600X var. İşlemci için stok soğutucu yeterli midir?
Yani sonuçta 80-85 üstüne çıkmadıiında sorun yok bence 95 demiş amd işlemci sıcaklığı için5600 için de yetersiz midir hocam
Asus Prime B450M K-II anakart var uyumlu olan bir soğutucu önerir misiniz?Yeterli değildir, en azından kule tipi soğutma alınız.
Nasıl bir şey alabilirim bütçem fazla yokkatılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ooc yapmıycaksan yeter ama voltaj düşürtmen şart
5600X ile 5600 arasında öyle devasa fark olmadığı için aynı cevabı vermek durumundayım.5600 için de yetersiz midir hocam
Piyasayı çok takip eden biri değilim, bütçenizi belirterek yeni konu açarsanız benden daha bilgili kişiler yardım olacaktır.Asus Prime B450M K-II anakart var uyumlu olan bir soğutucu önerir misiniz?
ID Cooling'in kule tipi soğutmalarına bakabilirsiniz, zamanında F/P ürünleriydi şu an bilgim yok.Nasıl bir şey alabilirim bütçem fazla yok
5600X ile 5600 arasında öyle devasa fark olmadığı için aynı cevabı vermek durumundayım.
Piyasayı çok takip eden biri değilim, bütçenizi belirterek yeni konu açarsanız benden daha bilgili kişiler yardım olacaktır.
İyi forumlar dilerim ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:
ID Cooling'in kule tipi soğutmalarına bakabilirsiniz, zamanında F/P ürünleriydi şu an bilgim yok.
120mm soğutmadan perfonmans bekleme o paraya kaliteli hava soğutma varhttps://www.hepsiburada.com/id-cool...ivi-sogutucu-p-HBV00000YI0RL?magaza=nesiltech
bunu taksam yeterli olur mu?
Prism fan ile gemişti benimki, bir süre sonra değiştirdim. Sadece oyun oynamama rağmen yetersiz kalıyordu 80 i rahat görüyordum.Sistemimde Corsair Carbide RGB kasa XFX Speedster Qick Rx6750 Xt Ultra birde R5 5600X var. İşlemci için stok soğutucu yeterli midir?
120MM'lik sıvı soğutucudan alacağınız verim ile o fiyata alacağınız kule tipi soğutma arasında uçurum fark olur. 120MM sıvı soğutmaların elde tutulur yanı yok.https://www.hepsiburada.com/id-cool...ivi-sogutucu-p-HBV00000YI0RL?magaza=nesiltech
bunu taksam yeterli olur mu?