02ALİCAN01
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaşlar sizce R5 7500f için Thermalright Peerless Assasin 120se mi Deepcool le 520 almak mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
Phantom spiritArkadaşlar sizce R5 7500f için Thermalright Peerless Assasin 120se mi Deepcool le 520 almak mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
Phantom spirit
thermalright olandan var bende 70-75i geçmiyor yükte. Kasa akvaryum bu arada.Arkadaşlar sizce R5 7500f için Thermalright Peerless Assasin 120se mi Deepcool le 520 almak mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
Benim kasanın önü mesh de bişi soracam kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu ?thermalright olandan var bende 70-75i geçmiyor yükte. Kasa akvaryum bu arada.
çıkıyor olması lazım.Benim kasanın önü mesh de bişi soracam kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu ?
termal macun çıkıyorBenim kasanın önü mesh de bişi soracam kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu ?
evet thermalright tf7 1gr çıkıyot 13.5-14.5k mk olması lazım iletkenli değerininçıkıyor olması lazım.
yani ondan kötü olan macun thermalgirryzevet thermalright tf7 1gr çıkıyot 13.5-14.5k mk olması lazım iletkenli değerinin
çıkıyor yine aynı markaya aitBenim kasanın önü mesh de bişi soracam kutu içeriğinden termal macun çıkıyor mu ?
ikisini de almak yerine performax perfan 360 alabilirsin kasana sığıyorsa hocam 2binTL.Arkadaşlar sizce R5 7500f için Thermalright Peerless Assasin 120se mi Deepcool le 520 almak mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ dediğiniz ürün bumudur hocam eğer buysa aralarında ne gibi fark var7500f ile phantom spirit kullanıyorum öneririm. Sıvı soğutma 360lık 420 lik alınmayacaksa sırf görüntüsü güzel diye alınmamalı bence. Yine de attığınız modelin fiyatı uygun görünüyor.