tek tek toplamaya göre biraz fark var ama ben tek siteden alıp montajlı bi şekilde gelmesini istiyorum. 7500f ile 7600 arasındaki farka değer mi yoksa 7500f de iş görür mü?fiyat biraz pahalı gibi geldi ama hatta uygun denebilir soğutucun iyidir 750f için ama kaliteli macun kullan 650 wat yeterli bence ama 700wat alsan garanti olur
3 fps için değmeztek tek toplamaya göre biraz fark var ama ben tek siteden alıp montajlı bi şekilde gelmesini istiyorum. 7500f ile 7600 arasındaki farka değer mi yoksa 7500f de iş görür mü?
teşekkürler tek bir siteden ve ssd 2 tb olduğu için de biraz artıyor fiyatHocam sistem çok güzel soğutucu çok güzel sistemde bi sorun görünmüyor 650w yeterli olur msi kalitesiyle fiyat bi tık pahalı ancak zaten malesef fiyatlar artık bu şekilde
daha ucuza benzer performanslı sistem bulursun. 7500f ile 7600 arasındaki fark 2-3 fps farkeder anca. ayrıca ram olarak cl30 6000mhz almanı tavsiye ederimtek tek toplamaya göre biraz fark var ama ben tek siteden alıp montajlı bi şekilde gelmesini istiyorum. 7500f ile 7600 arasındaki farka değer mi yoksa 7500f de iş görür mü?
teşekkür ederim. bir de bu monitörleri düşünüyorum 2k hikayeli ve fps oyunları için iş görürler mi?3 fps için değmez
varsa atabilir misinizdaha ucuza benzer performanslı sistem bulursun. 7500f ile 7600 arasındaki fark 2-3 fps farkeder anca. ayrıca ram olarak cl30 6000mhz almanı tavsiye ederim
bir sürü var araştıerabilirsinteşekkür ederim. bir de bu monitörleri düşünüyorum 2k hikayeli ve fps oyunları için iş görürler mi?
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
varsa atabilir misiniz
del güzel gibi duruyo yt de videoları izledinmi yorumlara baktınmıteşekkür ederim. bir de bu monitörleri düşünüyorum 2k hikayeli ve fps oyunları için iş görürler mi?
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
varsa atabilir misiniz
inanıyormusunuz bu sitelereDarboğaz kısmında kafanızda soru işareti kalmaması için bu linkten kontrol edebilirsiniz. Sistem güzel duruyor fakat fiyat konusunda bir şey diyemedim.
yorumlara baktığımda iyiydi. sizce 5070, 4070s aynı fiyat bandında mı olur yani beklemek gerekir midel güzel gibi duruyo yt de videoları izledinmi yorumlara baktınmı
inanıyormusunuz bu sitelere