- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler hocam.yeter hocam 9800x3d ye bile yetiyor ama ucu ucuna , 7800x3d yi soğutur bu.
Çok teşekkürler hocam.yeter hocam 9800x3d ye bile yetiyor ama ucu ucuna , 7800x3d yi soğutur bu.
rica ederim hocam başka sorunuz olursa sorabilirsiniz dmden olur burdan olur farketmez.Çok teşekkürler hocam.
2 saat önce bir anlık şeyle 7800x3D siparişi vermiştim hocam. Sonra gereksiz pahalı olduğunu düşünüp iade talebinde bulundum talep hala işleniyor olarak görünüyor. Sabah iptal olursa 7500F alacağım. Sizce aradaki farka değer mi? Genellikle hikaye oyunları oynayan biriyim arada bir PUBG, CS2 oynuyorum.rica ederim hocam başka sorunuz olursa sorabilirsiniz dmden olur burdan olur farketmez.
hocam aradaki farka kesinlikle değer ama 7500f zaten pubg ve cs2 ye yetecektir genellikle hikayeli oyun oynuyorsanız ekran kartı daha önemli 7500f size yeter hocam.2 saat önce bir anlık şeyle 7800x3D siparişi vermiştim hocam. Sonra gereksiz pahalı olduğunu düşünüp iade talebinde bulundum talep hala işleniyor olarak görünüyor. Sabah iptal olursa 7500F alacağım. Sizce aradaki farka değer mi? Genellikle hikaye oyunları oynayan biriyim arada bir PUBG, CS2 oynuyorum.
O zaman iptal edilir diye umayım sabah. Teşekkür ederim.hocam aradaki farka kesinlikle değer ama 7500f zaten pubg ve cs2 ye yetecektir genellikle hikayeli oyun oynuyorsanız ekran kartı daha önemli 7500f size yeter hocam.
rica ederim hocam.O zaman iptal edilir diye umayım sabah. Teşekkür ederim.