Neler Yeni

Rtx 4070 Super Ryzen 5 7500f Toplama Sistem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Türkoğlu
ramden 2200
soğutmadan 1000 artırdık
anakart yükseltmeniz 2800tl istiyor 400tlniz de cebinize kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2k monitör hakkında bilgim yok arkadaşlar görürse yardımcı olur
tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet
Hocam bir de ssd 2tb değil de aynısının 1tb olanını alsanız biri 5k biri 2k oradan da 3k gelir üstteki hesaptan da 400tl artmıştı bu bütçeyi işlemciye aktarabilirsiniz
Eğer ssd size yeterli gelmezse anakartta ek slot var eklersiniz bi tane daha ilerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Türkoğlu
Hocam bir de ssd 2tb değil de aynısının 1tb olanını alsanız biri 5k biri 2k oradan da 3k gelir üstteki hesaptan da 400tl artmıştı bu bütçeyi işlemciye aktarabilirsiniz
Eğer ssd size yeterli gelmezse anakartta ek slot var eklersiniz bi tane daha ilerde
hangi işlemciye yükseltme yapabilirim peki

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet
İşlemciye bakalım hocam ama ilk kasanıza ve psuya bakalım linkini atabilir misiniz acaba kasanın ve psunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Türkoğlu
İşlemciye bakalım hocam ama ilk kasanıza ve psuya bakalım linkini atabilir misiniz acaba kasanın ve psunun

Asus 260 hz monitörünü önerebilirim ben şuam kullanmakta olduğum monitör gayet memnunum
link atabilir misiniz

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kaan
sadece monitör 10 15 k
eğer 27 inç istiyorsan asus vg27aqml1a alabilirsin bendede var 4070 super ve i7 ile kullanıyorum çok memnunum 260 hz 2k

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet
bu sisteme uygun kasa ve güç kaynağı önerir misin
Hocam kasa sizin keyfinize kalmış akvaryum kasa alabilirsiniz mesela görüntüsü gerçekten çok hoş onun dışında zoko amiral kasası var yine fiyatı uygun tutmak isterseniz düşünülebilir
psu kısmına gelecek olursak arkadaşlar daha iyi öneriler sunarlar ben yine de bırakayım iki seçenek bi de bütçe nedir psu için

750w en ucuz psularından attım eğer bütçeyi artırabilirim derseniz yükseltebiliriz onları ya da işlemci yükseltilebilir dediğimiz bütçeyi kasa psuya aktarabiliriz İlerde işlemci değiştirmek isterseniz işlemciyi satıp yükseltilir kolay iş o Bence kasa + psuya aktarmak daha mantıklı o bütçeyi

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hocam kasa sizin keyfinize kalmış akvaryum kasa alabilirsiniz mesela görüntüsü gerçekten çok hoş onun dışında zoko amiral kasası var yine fiyatı uygun tutmak isterseniz düşünülebilir
psu kısmına gelecek olursak arkadaşlar daha iyi öneriler sunarlar ben yine de bırakayım iki seçenek bi de bütçe nedir psu için

750w en ucuz psularından attım eğer bütçeyi artırabilirim derseniz yükseltebiliriz onları ya da işlemci yükseltilebilir dediğimiz bütçeyi kasa psuya aktarabiliriz İlerde işlemci değiştirmek isterseniz işlemciyi satıp yükseltilir kolay iş o Bence kasa + psuya aktarmak daha mantıklı o bütçeyi
corsair power işinde başarılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,566
Üyeler
170,383
Son üye
Hakan2020
Top Bottom