Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 7500F 90 DERECE ÇOK MU KÖTÜ?

siyabent

80+ Silver
Occt testi yapıyorum
Boşta 42-45 derece
testte 88-92 derece arası
Thermalright peerles 120 2 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum fanla gelen tf7 macunu sürdüm
Bi kez söktüm işlemciyi macun varken tekrar taktım 30 saniye falan sökük durdu tekrar açıp üstüne biraz daha süreyim mi?
Arkadaki egzoz fanım bozuldu yenisini almakta istemiyorum şuan çok masraf ettim uzun vadede bu dereceler sorun yaratmayacaksa kalsın
Kasanın cam kapağı açık halde bu testler

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Onur
Anlamıyorum neden sisteminiz ile oynuyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Talha Keyhidar
Elinde AAA bir oyun varsa 2K'da ultra ayarlarda biraz test eder misin ? Bazen sentetik testler sağlıklı olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sıcaklık biraz fazla. Ayrıca o işlemci soğutucuyu ben de kullanıyorum. O sıvı soğutucu değil, fan soğutucu. Sıvı soğutucu modeli varsa link atar mısınız ?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Ali Mert Okuducu
Occt testi yapıyorum
Boşta 42-45 derece
testte 88-92 derece arası
Thermalright peerles 120 2 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum fanla gelen tf7 macunu sürdüm
Bi kez söktüm işlemciyi macun varken tekrar taktım 30 saniye falan sökük durdu tekrar açıp üstüne biraz daha süreyim mi?
Arkadaki egzoz fanım bozuldu yenisini almakta istemiyorum şuan çok masraf ettim uzun vadede bu dereceler sorun yaratmayacaksa kalsın
Kasanın cam kapağı açık halde bu testler
Macunu yenilemediyseniz bu yüzden olabilir. Ayrıca kasada ekstra fan yoksa içerideki sıcak havayı atmak için egzoz çok önemli. Yan taraf açıksa yine sıkıntılı.

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde AAA bir oyun varsa 2K'da ultra ayarlarda biraz test eder misin ? Bazen sentetik testler sağlıklı olmuyor.

Bu sıcaklık biraz fazla. Ayrıca o işlemci soğutucuyu ben de kullanıyorum. O sıvı soğutucu değil, fan soğutucu. Sıvı soğutucu modeli varsa link atar mısınız ?
Ekran kartım rx6600 2k giremem sistemi 1080pde kullanacağım bu detayıda eklemiş olayım sorun yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Talha Keyhidar
Macunu yenilemediyseniz bu yüzden olabilir. Ayrıca kasada ekstra fan yoksa içerideki sıcak havayı atmak için egzoz çok önemli. Yan taraf açıksa yine sıkıntılı.
Yan taraf açık olması egzoz fanı olmasıyla birbirini dengeliyor. Sonuç çok da değişmez.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Ali Mert Okuducu

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu akşam eve gidince kullanmadığım bozuk bir psu var onun fanı egzoz fan yapılır mı acaba ? Fanı çalışıyor kendi sorunlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Talha Keyhidar
Ekran kartım rx6600 2k giremem sistemi 1080pde kullanacağım bu detayıda eklemiş olayım sorun yaşar mıyım?
Ben r 5 7600 kullanıyorum. Rdr 2 de 2K çözünürlükte ultra ayarlarda 60 dereceyi geçmiyor işlemci. 55-60 arası seviyelerinde oluyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam bu akşam eve gidince kullanmadığım bozuk bir psu var onun fanı egzoz fan yapılır mı acaba ? Fanı çalışıyor kendi sorunlu
Fan dediğin çok pahalı bir şey değil ki? 100 150tlye bile dolu.

Dün topladım sorun var mı kontrolleri yapıyorum nasıl bir oynamak anlayamadkm
Soğutucuyu yanlış taktınız büyük ihtimal. Soğutucunun altındaki jelatini falan söktünüz değil mi?

siyabent

80+ Silver
Ben r 5 7600 kullanıyorum. Rdr 2 de 2K çözünürlükte ultra ayarlarda 60 dereceyi geçmiyor işlemci. 55-60 arası seviyelerinde oluyor.
Ne güzel :D

Fan dediğin çok pahalı bir şey değil ki? 100 150tlye bile dolu.

Soğutucuyu yanlış taktınız büyük ihtimal. Soğutucunun altındaki jelatini falan söktünüz değil mi?
Söktüm

Ne güzel :D

Söktüm
Ama fan yönleri sıkıntılı olabilir 0546 183 9986 bana yazsanız eve gidince yardımcı olsankz

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Talha Keyhidar
Oyun oynarken sıcaklık değerleri ne durumda ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,909
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom