Pahalı ama napayım İzmir’de gidip görüp alabileceğim daha iyi mağaza var mı yoksa laptop mu alsamPahalı
Gidip görmek ne ya sırf görcen diye 110fps den 70fps e incek sistem almak istiyosan sen al indirimli sistemleri takip et sıcak fırsatlardaPahalı ama napayım İzmir’de gidip görüp alabileceğim daha iyi mağaza var mı yoksa laptop mu alsam
Görmeden gelen sistemlerden yani internetten alınan sistemlerde parça mı çalıyorlar, ikinci el parça falan mı takılıyor sanıyorsunuz?Pahalı ama napayım İzmir’de gidip görüp alabileceğim daha iyi mağaza var mı yoksa laptop mu alsam
Aynen öyle adamlar bana işlemci pimi yamuk bişey gönderir biz yapmadık derler mesela ben cok uyuz adamım ha derseniz öyle bir şey yapmazlar neden olmasınGörmeden gelen sistemlerden yani internetten alınan sistemlerde parça mı çalıyorlar, ikinci el parça falan mı takılıyor sanıyorsunuz?
montajlı al diyecem bu sefer ekran kartı outlet çıkar dersinAynen öyle adamlar bana işlemci pimi yamuk bişey gönderir biz yapmadık derler mesela ben cok uyuz adamım ha derseniz öyle bir şey yapmazlar neden olmasın
E dayı atın bakalım f/p sistemlerinizi game garaj olsun 2k olsun beklıyorummontajlı al diyecem bu sefer ekran kartı outlet çıkar dersin
Hacı at 2k sistem 40-50 k arası şöyle hafta da 2-3 saat oynanacak bi makina monitörü kendim vatandan alcam gamegarajdan olsun amaAynen aynen, söyle de pimi çekmeden göndersinler de patlamasın.