her şey önerir fakat itopya önermez@Gözlemci⚔️ aydınlatma ve süsleme için neler önerirsin
Knk ben kasaya çok aydınlatma yandaşı değilim ram ve fanalar RGB olsa yeter ztn PC de oyun oynayinca kasaya bile odaklanmiyorsun@Gözlemci⚔️ aydınlatma ve süsleme için neler önerirsin
ram rgb değil maalesef çok pahalı geliyor yaKnk ben kasaya çok aydınlatma yandaşı değilim ram ve fanalar RGB olsa yeter ztn PC de oyun oynayinca kasaya bile odaklanmiyorsun
Rgb'li ram soğutucuları var onları al istersen halı hazırdaki Ramin soğutucusunu söküp öbürünü tak yeterram rgb değil maalesef çok pahalı geliyor ya
@Gözlemci⚔️ aydınlatma ve süsleme için neler önerirsin
Knk ben kasaya çok aydınlatma yandaşı değilim ram ve fanalar RGB olsa yeter ztn PC de oyun oynayinca kasaya bile odaklanmiyorsun
Ne demek rgb boştur, heves kaçırır.her şey önerir fakat itopya önermez
Ben 1000tl lik fanlardan başka bişey göremedim saygılarNe demek rgb boştur, heves kaçırır.
Alıntıyı görüntüle
Anakartı kaca aldınNe demek rgb boştur, heves kaçırır.
Alıntıyı görüntüle
Ağa djdjsjjdjdher şey önerir fakat itopya önermez
Üzgünüm eski mesaj oBen 1000tl lik fanlardan başka bişey göremedim saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartı kaca aldın
Ağa djdjsjjdjd
Demek ki gözlem yeteneklerin körelmişBen 1000tl lik fanlardan başka bişey göremedim saygılar
Anakartı kaca aldın
Ağa djdjsjjdjd
La şaka yaptım ama anakart çok iyi bende asrock b650 livemixer alacam ATX sarı kırmızı olan ama ramde çok kararsızım yaDemek ki gözlem yeteneklerin körelmiş
8k ya almıştım. Msi da 600 TL cashback verdi, 7400 e denk geldi.
Pavyona benziyor başka bir şey değil. Sade bir kasa tercih ederimDemek ki gözlem yeteneklerin körelmiş
Nazar değmesin efsane sistem ama oyun oynayinca bakmadığına yemin ederimNe demek rgb boştur, heves kaçırır.
Alıntıyı görüntüle
Bendede lancool 3 var articin sıvı soğutma var işte 1 aya benim sistemde tamam olurDemek ki gözlem yeteneklerin körelmiş
Çok iyi fiyat ya acaba yine gelirim yaDemek ki gözlem yeteneklerin körelmiş