Neler Yeni

🔥İndirim R5 7600 - RX 7800XT sistem 38.999₺

dünyanın en çok oynanan mmorpg Wow'da dlss 2 filan hiçbir şey yok
Bizim millet neye göre dlss fsr filan diye kendini yırtıyor
Kanka bilmiyorum, kendim nvidia kullanıyorum kaç senedir ona rağmen şu yırtınmayı çözemedim. Fanboy olmadan duramıyorlar

40k bütçeyle alınır mı?

Ben geleceğe bakıyorum şuan saf güç muhabbetleri bitti dlss diye bi gerçek vae
fsr 4 de var hocam şuan kapısır vazıyette tabi bir üst seri alınması lazım orası ayrı

FSR 4, MFG ile kare teknolojisi uçmuşken kendinizi FSR 3.1'e mahrum etmeyin. Bütçeniz varsa mutlaka 9070 veya 5070 bir ekran kartı ile sisteminizi dizin.

bu frame generation muhabbetine kafayı takanlar "lossless scaling" uygulamasını mfg desteklemeyen kartlarıyla deneyebilir steam'den alıp. millet 1660 super ile flight simulator oynuyor. fast paced shooter oynamıyosanız ihtiyacı bile yok çoğunun neredeyse aynı şeye geliyor input lag'ın aşırı önemli olmadığı senaryolarda.

merak edenler için random bir youtube videosu: burada
fanboyluğa gerek yok yani 2 firma için de teknoloji genel gelişiyor

Reflex eşitinde anti lag 2 geldi zaten, benim mesajda anlamadığım şey 3d işlemciyle nvidia ne alaka? 7800XT ile 3D işlemci iş yapmaz mı yani 0 alaka literal
Ekran kartını mfg ile hikayeli oyunlarda 3D ise fps oyunlarında kullanırsın knka

Ekran kartını mfg ile hikayeli oyunlarda 3D ise fps oyunlarında kullanırsın knka
NE alaka işte 3D işlemciyle NVIDIA/AMD ekran kartının kıyası? AMD ekran kartıyla 3D işlemci de aynı işi yapar? Mantığı yok yorumunun. MFG için de yorumumu okursan sadece fsr/mfg vs yok losless scaling'e bakabilirsin öğrenmek iyidir

Yanlış anlamayın ama adam sistem atmış yorumlar sadece ekran kartı ile alakalı sistemin genel bütününüyle değerlendirilmeli yoksa bu kart savaşları bitmez eğer sistemde ekran kartı değiştirilebilse idi ozaman tarışma anlamlı idi sadece tercih edilebilir istediğiniz ekran kartına göre alırdık.ya buna rakip olabilecek sistem atın veya fiyat tartışması yapın yoksa bu formun bir anlamı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,772
Üyeler
173,064
Son üye
LıNE
Geri