Neler Yeni

R5 7600X - RX 7700 XT sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
Nasıl olacak o zaman.
Dediğim gibi başka max 38k sistem bakacağım herhalde artık. Sizin bildiğiniz var mı güzel?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl olacak o zaman.
Hocam arkadaş şunu buldu bakabilir misiniz? İyiyse yapılacak herhangi bir özelleştirme vs. var mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dediğim gibi başka max 38k sistem bakacağım herhalde artık. Sizin bildiğiniz var mı güzel?
Ben sana halledecem. Bir daha soruyum da bak farklı farklı sitelerden atıyorum n11 den işlemci bilmem amazondan anakart ordan burdan ram alsak tek tek alabilirsin değil mi ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Hocam arkadaş şunu buldu bakabilir misiniz? İyiyse yapılacak herhangi bir özelleştirme vs. var mı?
Yani fiyat avantajı yok. Anakartı b serisi yapsan 1 tb ssd yapsan 29.300 oluyor.

Hocam işte o konuda montajdan emin değilim, yoksa almasına almak sıkıntı değil.
Hocam saatlerce uğraşsanız da yaparsınız herhalde montajını yav ben size videolar ile yardımcı olurum.

Şu sistemi Vatan'ı arayıp sorabilir misin ? Telefon ile sipariş alıyorlar.

Bunu da sorabilirsin.

İntel soketleri önermeme sebebim yükseltme imkanı olamyacak ölü soket. Ömür boyu kullanmak zorunda kalıcaksın. Ama bu attıklarım da yetmediği yer de her türlü yükseltme yapılabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
İntel soketleri önermeme sebebim yükseltme imkanı olamyacak ölü soket. Ömür boyu kullanmak zorunda kalıcaksın. Ama bu attıklarım da yetmediği yer de her türlü yükseltme yapılabilir.
Hocam ben de AMD düşünüyorum onda sıkıntı yok, telefondan kesin getirtiyorlar mı? Arkadaş şuan attığım KUARK-FRIDAY'e bakıyor özelleştirme için, bu ikisi ondan daha mı iyi olur? Olursa da hangisi arasından daha iyi?

1. konfigürasyon:
GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Single Kit Ram (2 tane olacak)
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar Kasası
NZXT T120 RGB 120mm Siyah Kule Tipi İşlemci Soğutucu
2. konfigürasyon
GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
NZXT T120 120mm Siyah Kule Tipi İşlemci Soğutucu
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Beyaz Kasa
Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Single Kit Ram

Hocam arkadaş KUARK-FRIDAY için bu 2 özelleştirmeyi attı, hangisi daha iyi olur kuark için?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam bi arayıp sorman gerekiyor işte. Tabi ki bu sistemler daha iyi olur.

Hocam ben de AMD düşünüyorum onda sıkıntı yok, telefondan kesin getirtiyorlar mı? Arkadaş şuan attığım KUARK-FRIDAY'e bakıyor özelleştirme için, bu ikisi ondan daha mı iyi olur? Olursa da hangisi arasından daha iyi?

1. konfigürasyon:
GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Single Kit Ram (2 tane olacak)
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar Kasası
NZXT T120 RGB 120mm Siyah Kule Tipi İşlemci Soğutucu
2. konfigürasyon
GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
NZXT T120 120mm Siyah Kule Tipi İşlemci Soğutucu
BitFenix ARES 600W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Beyaz Kasa
Kingston 16GB(1x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Single Kit Ram

Hocam arkadaş KUARK-FRIDAY için bu 2 özelleştirmeyi attı, hangisi daha iyi olur kuark için?
Fiyatı önemli dostum 😄.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Bence 7700xt ile 7800xt arasında uçurum fark yok 36 k ya itopyadakini alacağına özelleştirmelerle gg-9 sistemi al pc hocasının daha iyi . Arada 7 k fark var bi de üzerine ram takviyesi soğutucu takviyesi 40 k geçicek . İtopyadaki sistemde soğutucu bile yokPC hocası sistemi mantıken daha fp

Top Bottom