Neler Yeni

R5 7600X - RX 7700 XT sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
Öneririm hocam.
Hocam Vatan'da güzel bir indirim olmazsa veya yetişemezsem vs. diye ayrı olarak sistem bakıyordum şöyle bir sistem buldum, özelleştirme olarak ADATA Legend 850 1TB ve Thermalright Assassin X 120 Refined koyunca 38.742 oluyor, sizce nasıl?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam Vatan'da güzel bir indirim olmazsa veya yetişemezsem vs. diye ayrı olarak sistem bakıyordum şöyle bir sistem buldum, özelleştirme olarak ADATA Legend 850 1TB ve Thermalright Assassin X 120 Refined koyunca 38.742 oluyor, sizce nasıl?

Çok kötü aman diyim. Fiyatı çok fazla yüksek. Şuan Vatan sistem çıkarttığında anında alamaz mısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
Çok kötü aman diyim. Fiyatı çok fazla yüksek. Şuan Vatan sistem çıkarttığında anında alamaz mısın ?
Yok hocam bekleyene kadar zaman geçsin diye bakıyordum, bir şey olur da alamazsam yedek kalsın diye. Öyle diyorsanız direkt vazgeçtim.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
Peeekii atıyorum sistem alamadık, tek tek toplama ihtimalin var mı benim önerdiğim parçalar ile ?
Hocam satın alma konusunda sorun olmaz ama montajdan hiç anlamıyorum, hazır sisteme ek olarak birkaç parçayı tutorial bakarak takabilirim de sıfırdan başlamak nasıl olur bilmem.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yok küçük şehirde yaşıyorum hocam zaten bir de merkezden uzağız o yüzden bir yere götürmek de zor. Ama bi vatandan bakalım düzgün bir şey çıkmazsa onu da deneyebilirim.
Tamam sen 11.11'de Vatan'a bak bakalım ben tam aksi gihi kahvaltıya denk getirdim 😄.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom