Neler Yeni

R5 7600X - RX 7700 XT sistem alınır mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sıkıntı yok hocam en iyisi dediğiniz gibi thermalright alayım.

Tamamdır hocam sağ olun, bu sistemle thermalright'ı alırım yarın büyük ihtimal. Çok teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için arkadaşlar, iyi akşamlar :)
Rica ederim hocam dediğim gibi her zaman buralardayız 😊. Aman dikkat edelim stok bitmesin sistemin 😄.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Cücümbiş

Linke gir, özelleştirmelere tıkla ve sistem bileşenleri şu şekilde olmalı;
7500f işlemci
B650M-R anakart
Powercolor Rx 7800 Xt ekran kartı
Kingston Nv3 1 tb
Apacer 2x16 32 GB 5200 mhz cl40 ram
Vento 650W kasa/psu
İşlemci soğutucu da Thermalright Peerlees Assassin aldım mıydı 36.000 TL tutar. Taş gibi 2k sistemin olur.
Bunun normal 4060lı hali alınır mı? Gainward çok mu kötü yoksa?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bunun normal 4060lı hali alınır mı? Gainward çok mu kötü yoksa?
Valla açıkcası 4060 lı haline de bi aşık olmadım değil. Kendim için olsa hiç düşünmem o şekilde de ufak dokunuşlarla alırım. Alma düşünceniz var ise sizin için ufak çaplı bi araştırma yapabilirim sıcaklık değerleri bakımından.

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ
Gaminggen de PC hocası 7700xt sistemi tekrar indirime girdi. İlk çıktığında ki fiyattan Bin TL daha ucuz şuan bir bakın isterseniz.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Cücümbiş
Valla açıkcası 4060 lı haline de bi aşık olmadım değil. Kendim için olsa hiç düşünmem o şekilde de ufak dokunuşlarla alırım. Alma düşünceniz var ise sizin için ufak çaplı bi araştırma yapabilirim sıcaklık değerleri bakımından.
İnanır mısın geçen seneden beri 7500F'li uygun sistem bekliyorum. Gainward'ın çok kötü olduğunu duydum bu yüzden bi arada kaldım şuan. Yardımcı olabilirsen mutlu olurum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
İnanır mısın geçen seneden beri 7500F'li uygun sistem bekliyorum. Gainward'ın çok kötü olduğunu duydum bu yüzden bi arada kaldım şuan. Yardımcı olabilirsen mutlu olurum.
Araştırıp size geri dönücem. Tam bütçenizi öğrenebilir miyim bu arada ? Bir de Nvidia yerine AMD tercih eder misiniz ?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
Cücümbiş
Araştırıp size geri dönücem. Tam bütçenizi öğrenebilir miyim bu arada ? Bir de Nvidia yerine AMD tercih eder misiniz ?
Hem NVIDIA hem AMD seçeneklerini değerlendirebilirim. 2 adet M.2 yuvası olan anakart olması şart. Bütçe 25 bin civarı.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hem NVIDIA hem AMD seçeneklerini değerlendirebilirim. 2 adet M.2 yuvası olan anakart olması şart. Bütçe 25 bin civarı.
Tamamdır dönüş yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiiii senden ricam bu videoyu güzelce izlemen. Kart 4060ti ama önemli değil.

Bu video da ekran kartı modellerinde yük altına sokulduğunda en sıcak model olduğu görülüyor. Fakat oyun testlerin de 65-70 derecelerde geziyor. 4060, 4060ti'dan bir tık daha az ısınıyo olabilir onu tam bilemiyorum.

Bir kullanıcıya bakarak yorum da bulunmamak lazım ama bir arkadaşımız bu şekilde bir yorumda bulunmuş.
Screenshot_20241111-005319_Chrome.jpg

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Benim şahsi düşüncem, oyun oynarken sıcaklık değerleri 65-75 arasında gezeceği yönünde. Bu bence kesinlikle bir problem değil. Atıyorum Valorant oynuyorsun diyelim, işlemciye yük bindiren oyun olduğu için ekran kartın bu tarz oyunlarda zaten fazla ısınmaz. Son olarak şunu da ekleyeyim ben kendime alacak olsam muhtemelen alırdım. Sebebi ise bugün hangi siteye bakarsak bakalım 7500f ve 4060'lı sistemler 27-28.000 TL civarlarında geziyor.

Eğer aklınıza yatar ise sistemi bu şekilde alabilirsiniz şahsi fikrimce;

7500f
4060
B650M-R
1x16 Apacer ram
Kingston Nv3 1 tb
Vento 650W
Thermalright Peerlees Assassin standart :D. Bu şekilde 25.700 tutuyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet TAŞKIN
7500f
4060
B650M-R
1x16 Apacer ram
Kingston Nv3 1 tb
Vento 650W
Thermalright Peerlees Assassin standart :D. Bu şekilde 25.700 tutuyor.
Hocam günaydın. Sanırım dünkü sisteme zam gelmiş ya da ekran kartı tükenmiş. Baştaki attığınız linke tıklayınca PNY RTX 4070 veriyor o da 44k yapıyor ama o kadar bütçem yok. Başka bir sisteme mi bakayım yoksa iyi bir ekran kartı var mı seçeneklerde?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Malesef ki zamlanmış 🤦‍♂️. Çok kötü kaçtı, keşke gece alsaydınız 😑. Bu sistemi es geçin ve bugün kampanyalı sistem takip edin. Forumu sık sık kontrol edelim !
Hocam günaydın. Sanırım dünkü sisteme zam gelmiş ya da ekran kartı tükenmiş. Baştaki attığınız linke tıklayınca PNY RTX 4070 veriyor o da 44k yapıyor ama o kadar bütçem yok. Başka bir sisteme mi bakayım yoksa iyi bir ekran kartı var mı seçeneklerde?

Saat 11.11'de vatan bir sürü sistem çıkartıcak. Vatan'ı da kontrol et.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,416
Üyeler
167,975
Son üye
Pickle
Top Bottom