Tamamdır ileteceğim.LT720 Al geç piyasanın en iyisi.
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu nasıldır merak ettim sadece.LT720 Al geç piyasanın en iyisi.
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MSI almayın sorunlu kafayı yemek istiyorsanız alın...Tamamdır ileteceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıldır merak ettim sadece.
dmArkadaşım pc hocası sistemi alarak yükseltme yaptı r5 7600x seçti 3.800 civarı soğutacak sıvı soğutma önerir misiniz.
msida nasıl bir sıkıntı yaşadınız rgb versiyonunu aldığım için p360ı satıyorum. rgb olanda p360'da ikiside bana sorun yaşatmadı şuana kadar. thermaltake ve cooler masterda baya problem yaşamıştım ama msi üzmedi beni hiç.MSI almayın sorunlu kafayı yemek istiyorsanız alın...
Kaç tane MSI faciası yaşadık bozuluyor 2 yıl dolmadan...dm
Mesaj otomatik birleştirildi:
msida nasıl bir sıkıntı yaşadınız rgb versiyonunu aldığım için p360ı satıyorum. rgb olanda p360'da ikiside bana sorun yaşatmadı şuana kadar. thermaltake ve cooler masterda baya problem yaşamıştım ama msi üzmedi beni hiç.
Allah Allah p360da yaşatmadıydı, tam tersine thermaltake th360da problem yaşadığım için p360 geçmiştik onun öncesinde de cooler master ml240l v2'de problem çıkardı. memnun olduğum için rgbsi yok diyede msi rgb modelini aldım. ben çok memnunum msi sıvı soğutmalardan. sanırım senin kullandıklarında bahtsızlık olmuş.Kaç tane MSI faciası yaşadık bozuluyor 2 yıl dolmadan...
Konuma bakar mısınız yardım ederseniz sevinirimLT720 Al geç piyasanın en iyisi.
Msi sıvı soğutma pişmanlıktırAllah Allah p360da yaşatmadıydı, tam tersine thermaltake th360da problem yaşadığım için p360 geçmiştik onun öncesinde de cooler master ml240l v2'de problem çıkardı. memnun olduğum için rgbsi yok diyede msi rgb modelini aldım. ben çok memnunum msi sıvı soğutmalardan. sanırım senin kullandıklarında bahtsızlık olmuş.
hocam konuma bakar mısın bilgin varsa yardım etAllah Allah p360da yaşatmadıydı, tam tersine thermaltake th360da problem yaşadığım için p360 geçmiştik onun öncesinde de cooler master ml240l v2'de problem çıkardı. memnun olduğum için rgbsi yok diyede msi rgb modelini aldım. ben çok memnunum msi sıvı soğutmalardan. sanırım senin kullandıklarında bahtsızlık olmuş.
konun nerede? linkhocam konuma bakar mısın bilgin varsa yardım et