Kendim bizzat oyuncusuyum deli gibi oynarım,rankım Diamond,oyun gayet güzel fakat öğrenene kadar biraz sinirlenebilirsin ve herkese hile diyebilirsinDeluxe edition 44.55di epicde indirim bitti diye üzülürken uzattılar ve steamde de varmış.
Oyunu alacağım ama bi kesim hile kaynıyoe diyor bir keseim de bana hiç yada 1 kere geldi diyor sizce nasıl hile popülasyonu?
2 ay önce aldım hiç hile gelmedi güzel oyun alabilirsinDeluxe edition 44.55di epicde indirim bitti diye üzülürken uzattılar ve steamde de varmış.
Oyunu alacağım ama bi kesim hile kaynıyoe diyor bir keseim de bana hiç yada 1 kere geldi diyor sizce nasıl hile popülasyonu?
Güzel oyun cs den sıkıldıysa n alDeluxe edition 44.55di epicde indirim bitti diye üzülürken uzattılar ve steamde de varmış.
oyun bilene çok güzel 1 aya alışırsın ben 1 haftadır oynuyorum oyun güzel hile denk gelmedi daha.Deluxe edition 44.55di epicde indirim bitti diye üzülürken uzattılar ve steamde de varmış.
Kaç yaşındasın yaşıtsak beraber oynayabilirz iki noob olarakoyun bilene çok güzel 1 aya alışırsın ben 1 haftadır oynuyorum oyun güzel hile denk gelmedi daha.
Cs kitleisnden sıkılıp valo geçtim valo'da da kolsuz kitle yüzünden rank atlayamıyorumGüzel oyun cs den sıkıldıysa n al
Aga valo bosver allah icin da sistem 4 aldım cs.pubgsteam ve rainbow girebiliriz oyun zor ama kolay alışıyosun ve acayip eglenceluKaç yaşındasın yaşıtsak beraber oynayabilirz iki noob olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cs kitleisnden sıkılıp valo geçtim valo'da da kolsuz kitle yüzünden rank atlayamıyorum
15, oynarız olur öğreniriz beraberKaç yaşındasın yaşıtsak beraber oynayabilirz iki noob olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cs kitleisnden sıkılıp valo geçtim valo'da da kolsuz kitle yüzünden rank atlayamıyorum
10.sınıf 16 diyelim sifmdidkfifm15 yaşındayım ?
Sistem gelsin oynariz beyler ya böylesi daha iyi hem gorusme fln da olur iyun içinde yabancılarla ugrasmayiz15, oynarız olur öğreniriz beraber