Sndjety 80+ Bronze Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 828 Dahası Reaksiyon skoru 333 İsim Murat Instagram Sndjety 7 Temmuz 2021 #1 Şuan steam'da 35 TL yeni bi oyun arıyorum sıkıldım aşırı değer mi almaya sıkar mı bir süre sonra? Valorant'da skin mi alsam acaba?
Şuan steam'da 35 TL yeni bi oyun arıyorum sıkıldım aşırı değer mi almaya sıkar mı bir süre sonra? Valorant'da skin mi alsam acaba?
Yvşlagaçtanealıyon 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 13,489 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 7,377 İsim . 7 Temmuz 2021 #2 Sndjety yazmış: Şuan steam'da 35 TL yeni bi oyun arıyorum sıkıldım aşırı değer mi almaya sıkar mı bir süre sonra? Valorant'da skin mi alsam acaba? Devamı için tıklayın... Kişiden kişiye göre değişir biraz Severek oynarım seviyorum R6 tarzı oyunları
Sndjety yazmış: Şuan steam'da 35 TL yeni bi oyun arıyorum sıkıldım aşırı değer mi almaya sıkar mı bir süre sonra? Valorant'da skin mi alsam acaba? Devamı için tıklayın... Kişiden kişiye göre değişir biraz Severek oynarım seviyorum R6 tarzı oyunları