o var abi de başka ne oynanabilirO sistemle ancak League of Legends tarzı oyunlar oynarsın. Her bakımdan düşük güçte bir sistem.
pek fazla oyun bilmiyorum kiGünçelden kastınız ne?
Oyun ismi verseniz daha sağlıklı sallayabiliriz
Ekran kartı bir tık idare eder ancak işlemcin ve ramın çok düşük, en azından ramını 4 GB'a tamamlamanı ve 4 çekirdekli bir işlemciye geçmeni öneririm. Bu haliyle pek bir şey oynanabileceğini sanmıyorum, belki CS:GO da oynanabilir.o var abi de başka ne oynanabilir
AÇ 1, ÇS 1.6, warband, lol gibi oyunları oynatıro var abi de başka ne oynanabilir
Post automatically merged:
pek fazla oyun bilmiyorum ki
Kasmadan oynaması imkansız gibi bir şeyEkran kartı bir tık idare eder ancak işlemcin ve ramın çok düşük, en azından ramını 4 GB'a tamamlamanı ve 4 çekirdekli bir işlemciye geçmeni öneririm. Bu haliyle pek bir şey oynanabileceğini sanmıyorum, belki CS:GO da oynanabilir.
Ben E8400-9800GT-3 GB ramlı sistemde oynamıştım, ancak üzerine baya bir güncelleme gelmiştir, yine de denemekte fayda var.Kasmadan oynaması imkansız gibi bir şey
Ben 6-7 ay önçe E6600 4gb ram, R7 240 2gb ile oynarken deli gibi kasıyorduBen E8400-9800GT-3 GB ramlı sistemde oynamıştım, ancak üzerine baya bir güncelleme gelmiştir, yine de denemekte fayda var.
Ben E8400-9800GT-3 GB ramlı sistemde oynamıştım, ancak üzerine baya bir güncelleme gelmiştir, yine de denemekte fayda var.