Neler Yeni

r7 370 driver sorunu

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
lappelduvide
arkadaşımın ekran kartını servise yolladık ve evde r7 370 bulduk kasaya taktık görüntü geldi fakat driver kurarken yükleme esnasında görüntü gidiyor ekran kartı fanları duruyor görüntü gelmiyor driver kurulamıyor karta önceki ekran kartını ddu ile temizledim windows update bile yüklerken hata veriyor arkadaşım günlerce bilgisayarsız kalacak bu karta neden driver yükleyemiyoruz bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi lütfen

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
amd o ekran kartı için driver desteğini kesti
22.6.1 sürümünü kurabilirler ki driver kurarken ekran gidiyorsa driver' ı uyumlu demektir çünkü uyumsuz driverlarda kur butonu gelmiyor bile. Vakıf olmadığın konulara yazma (y)

Muhtemelen kartın donanımsal arızası var benim elimde de bir kart var HD serisi çok eski driver yokken çalışıyor driver kurduğun an donuyor siyah ekran gidiyor pc.

Narkuc

80+ Bronze
22.6.1 sürümünü kurabilirler ki driver kurarken ekran gidiyorsa driver' ı uyumlu demektir çünkü uyumsuz driverlarda kur butonu gelmiyor bile. Vakıf olmadığın konulara yazma (y)

Muhtemelen kartın donanımsal arızası var benim elimde de bir kart var HD serisi çok eski driver yokken çalışıyor driver kurduğun an donuyor siyah ekran gidiyor pc.
tamam amdnin parali askeri, her konuda cok bilgii oldugun gibi bu arkadasada yardim etsene :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
tamam amdnin parali askeri, her konuda cok bilgii oldugun gibi bu arkadasada yardim etsene :D
Konu Nvidia olsa da aynı şeyi söyleyecektim. Gerekli yardımı ettim. Sanırım yine konuya vakıf olmadığın için boş boş yorumlar atıyorsun. Tavsiyem vaktini foruma ayırmaman. Daha driver' ın nasıl kurulduğunu, kartı nasıl tespit ettiğini bilmeyen adamla tartışmayacağım bu arada.

Narkuc

80+ Bronze
Konu Nvidia olsa da aynı şeyi söyleyecektim. Gerekli yardımı ettim. Sanırım yine konuya vakıf olmadığın için boş boş yorumlar atıyorsun. Tavsiyem vaktini foruma ayırmaman. Daha driver' ın nasıl kurulduğunu, kartı nasıl tespit ettiğini bilmeyen adamla tartışmayacağım bu arada.
sen cok sert yorumlar istiyorsun ama sana ne desem bile bu toxic kisiligini birakmadigin surece uzlasmamiz mumkun degil, ki zaten burasi tartisma yeri degil. ağzının payını aldığın yerde bile sesini kesmeyip argüman sunmaya devam ediyorsun :D senin gibi bi insanla ugrasilmaz cidden herkese sabır diliyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sen cok sert yorumlar istiyorsun ama sana ne desem bile bu toxic kisiligini birakmadigin surece uzlasmamiz mumkun degil, ki zaten burasi tartisma yeri degil. ağzının payını aldığın yerde bile sesini kesmeyip argüman sunmaya devam ediyorsun :D senin gibi bi insanla ugrasilmaz cidden herkese sabır diliyorum
Sen sanki düzgün kişiliğimle cevap vermemi hak eden biriymişssin gibi konuşuyorsun. Ama değilsin. Sizden çok var. Alıştım. Yardımcı olmaya dair en ufak katkınız yok. Zaten vasıfsız olduğunuz için laf ebeliği yapıyorsunuz. İstediğim yerde de tartışırım bu arada.

Top Bottom