Hayır. S2H ın VRM leri gayet iyi.Soket olarak takılır biliyorumda acaba vrm olarak çok sıkıntı olur mu?
Kafiyeli olmuş heTakılır hiçbir sıkıntı çıkmaz lakin o işlemciye bu anakart yakışmaz.
Hocam iki video izledim şöyle bakınTakılır dostum, VRM'ler biraz sıcak çalışır evet ama voltaj düşürecek kadar kötü olmaz.
Ama ben yine de pek önermem bunu yapmanı, Ryzen 7 3700X alan adam B450M S2H'yi ne yapsın yani .
İdareten kullanılıyor ise belki.
Hocam şu sistem gaming gecesi ile falan 8700tl olur mu? (normalde 9500tl tuttu)Takılır dostum, VRM'ler biraz sıcak çalışır evet ama voltaj düşürecek kadar kötü olmaz.
Ama ben yine de pek önermem bunu yapmanı, Ryzen 7 3700X alan adam B450M S2H'yi ne yapsın yani .
İdareten kullanılıyor ise belki.
Fiyat hakkında bir şey diyemem ama o anakart olmamış be.Hocam şu sistem gaming gecesi ile falan 8700tl olur mu? (normalde 9500tl tuttu)
Gskıll 8Gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gskıll 8Gb Ripjawsv Siyah Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comhttps://www.akakce.com/bilgisayar-k...awkd-LED-fanli-atx-kasa-fiyati,577001818.htmlFSP Speed Series 700w 12 Cm Fan 80 Plus Bronze Hydro Actıve Pfc Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Speed Series 700w 12 Cm Fan 80 Plus Bronze Hydro Actıve Pfc Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.906,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comInno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Inno3D RTX 2070 SUPER ICHILL x3 ULTRA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comArkadaşta 1TB HDD var ileride 240GB M2 veya SSD alırGigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Founders Edition onlar, burada bulman zor biraz.Ve şu ekran kartları nerde var
Valla bundan daha ucuz olup daha iyi VRM'e sahip anakart bulamazsın.Anakart ne almalıyız hocam fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur
800-900 ₺ da olur.En az 1200 ayırmamız gerek diyorsun