Neler Yeni

R7 5700X3D İŞLEMCİ İCİN SIVI SOĞUTUCU OLMADAN KULLANABİLİR MİYİM=?

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
Arkadaşlar işlemcimi oyun droplarından dolayı r7 5700x3d ile değişmek istiyorum fakat sıvı soğutucu ya da kule tipi almaya bütçem kalmıyor bir süre kendi stok fanı ile kullansam sorun olurmu teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir ışık
Bu x3d serileri normale göre daha çok ısınıyor stok sogutucudan en yakın zamanda kurtulman dileğiyle. Onun dışında 2.el sıvı sogutuculara bakabilirsin uyguna düşen cok ürün bulabilirsin

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu x3d serileri normale göre daha çok ısınıyor stok sogutucudan en yakın zamanda kurtulman dileğiyle. Onun dışında 2.el sıvı sogutuculara bakabilirsin uyguna düşen cok ürün bulabilirsin
dedigim gibi ısındıgını biliyorum fakat bütcem düşük gidip 5küsürlere 5700 almak yerine ekstra 1.5k verip x3d almak istedim zaten maks 1 ay içinde alırım sıvı soğutucuyuda

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Stok soğutucu ile sıcaklık değerlerini paylaşırsan sevinirim. Kiş aylarında çok problem yaşiyacagini düşünmüyorum fakat yazın problem olabilir.

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
Stok soğutucu ile sıcaklık değerlerini paylaşırsan sevinirim. Kiş aylarında çok problem yaşiyacagini düşünmüyorum fakat yazın problem olabilir.
geri dönüşlere göre kullanıp paylaşırım :)

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Yılmaz
VALorant özellikle işlemci gücü isteyen oyunlardan valoya girdigin gibi stock soğutucu ile odan bir anda hamama döner

scoty147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Scoty Scot
pbo 2 tuner ile çekirdekleri -25 -30 stabil kullanırsan soğutucu alana kadar idare eder. ben id cooling xts24 65 derecede tutabiliyorum pbo2 ile öbür türlü 75 falan görüyor

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
pbo 2 tuner ile çekirdekleri -25 -30 stabil kullanırsan soğutucu alana kadar idare eder. ben id cooling xts24 65 derecede tutabiliyorum pbo2 ile öbür türlü 75 falan görüyor
kaç dereceler okey sıkıntı olmaması için

scoty147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Scoty Scot
curve optimizer falan ne kral D
çekirdeklere voltaj fazla gidiyor bu da sıcaklığa sebep oluyor bunun için normalde biostan ayar çekilebiliyor ama x3d serisi için bu ayarlar genelde kilitli(bazı güncellemelerle açılıyor). onun yerine ufak bir program ile çekirdekleri -30 olarak ayarlıyorsun böylece daha serin çalışıyor. Ufak tefekte performans artışı sağlıyor(en azından benchlerde) bir süre stok soğutucuyla kullanacaksan her türlü işini görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,206
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom