Valorant oynuyorum 300fps altına düşmemek istiyorum fps ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur benim içinKullanım amacın nedir? Standart kullanıcıysan ucuz bir şeyler alabilirsin.
Hocam bu kasayı ben 2.el aldım 2 hafta önce bilmiyodum eski modelmiş ama 1660s flan dengi dengineHocam neden 1070 kullanıyorsunuz o işlemciyle
Anakart için bahsetmiştim dostum.Valorant oynuyorum 300fps altına düşmemek istiyorum fps ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur benim için
Kral işlemcinin tam performans verebilmesi için anakart önemli değilmi birde ramlar 3200 alıcam 4 adet o yüzden iyi performans versin diye böyle bir anakart arıyorumAnakart için bahsetmiştim dostum.
BeslerArkadaşlar iyi akşamlar çok önemli bir kaç sorum olucak işlemci ryzen 7 5800x gtx 1070 ekran kartıyla darboğaz olurmu valofa kaç fps alırım ve işlemciye hangi anakart takılır Bilgisi olan arkadaşlar sorularımı cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler
2500 TL'lik bir anakarta ihtiyacın yok sadece işlemciyi takıp çalıştıracaksan.Kral işlemcinin tam performans verebilmesi için anakart önemli değilmi birde ramlar 3200 alıcam 4 adet o yüzden iyi performans versin diye böyle bir anakart arıyorum