R7 5800X ile GTX 1660 Super uyumu

Bende o soğutucuyu kullaniyorum güzeldir tower olarak rakiplerine kıyasla baya kaliteli zamaninda sifir ayarinda 2. Elden 150 ye almıştım:) şimdi kim bilir ne olmuştur
Aboo şimdi ki fiyatı uçtu sıfırı 1300-1400 bandında.

Tavsiyem işlemci ve ekran kartınızı satıp r7 5700x rx 6600xt almanız

Aboo şimdi ki fiyatı uçtu sıfırı 1300-1400 bandında.
Ohh maşallah 2022 başlarında bakıyordum 350-400 fazla ona vereceğime 2. El alır kulaklığa katarım parayi dedim. Kulaklığı da yine öylesine bakarken 2. El buldum neredeyse sıfır, Amazon dan alıp bilgisayarciya satmiş, bende yeni ped alırım dedim ama kadifeleri hic kullanmamış bile fatura tarihi 1.5 ay önceydi (hyper x cloud 2) adam bana 200 e sattı artık ne oldu bilmiyorum. Ama kulaklıkta harbiden hiçbir sorun yoktu satan adam amazona begenmedim diyip verse parasını geri alırdı :):) talihin nereden geleceği belli olmuyor gerçekten.

Ohh maşallah 2022 başlarında bakıyordum 350-400 fazla ona vereceğime 2. El alır kulaklığa katarım parayi dedim. Kulaklığı da yine öylesine bakarken 2. El buldum neredeyse sıfır, Amazon dan alıp bilgisayarciya satmiş, bende yeni ped alırım dedim ama kadifeleri hic kullanmamış bile fatura tarihi 1.5 ay önceydi (hyper x cloud 2) adam bana 200 e sattı artık ne oldu bilmiyorum. Ama kulaklıkta harbiden hiçbir sorun yoktu satan adam amazona begenmedim diyip verse parasını geri alırdı :):) talihin nereden geleceği belli olmuyor gerçekten.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere reis

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere reis
Eyvallah kardeşim sağol içinde bulunduğumuz çağda ne kadar mutlu oluruz bilemem ama yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri