gelmiyo diye biliyorum ki gelse de işe yaramaz sanki .d (hazır sistemse ve soğutucu yoksa gelir)Hazır sistem alacağım acaba gelecek stok soğutucu wraith prism midir?
Gaminggenden alacağım
Zaten sıvı soğutucu alicam gelirse eğer satarım diye düşünmüştüm ondan sordum xdHayır soğutucu gelmiyor. Bu işlemci çok sağlam ısınıyor, öyle Wraith falan pek sökmez buna![]()
Corsair h100 mü tercih etmeliyim yoksa farklı bir soğutucu mu o fiyat bandındagelmiyo diye biliyorum ki gelse de işe yaramaz sanki .d (hazır sistemse ve soğutucu yoksa gelir)
stock soğutucuyla kullanmayın o işlemciyi
bence h150 falan al 240 yetmez gibiZaten sıvı soğutucu alicam gelirse eğer satarım diye düşünmüştüm ondan sordum xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair h100 mü tercih etmeliyim yoksa farklı bir soğutucu mu o fiyat bandında
biraz gezindim işlemcinin çok ısındığını 240 ın yetmeyeceğini söyleyen de var sınır diyen de yani ben olsam öyle bir işlemci alırkeen 360 çekerdim. Yani sonuçta bu sistem için bir kere vereceksiniz.Hocam butcem o kadar sınırdaki arada 400 500 TL oynuyor ama inanın çıkamıyorum o kadar h100 işimi görmez mi?
Başa geldi çekicez ne yapalım ha bu arada bende 3080 olacak ve kasa xpg valor air sıkıntı çıkmasın 360mm de ?biraz gezindim işlemcinin çok ısındığını 240 ın yetmeyeceğini söyleyen de var sınır diyen de yani ben olsam öyle bir işlemci alırkeen 360 çekerdim
Sistem bu özelleştirmelerde hiç 360mm sıvı soğutma yok hocam max 240varAlıntıyı görüntüle
ön tarafa takarsınız tabi burda ekran kartının uzunluğu da önemli