Türker
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 110000
İkinci el piyasadan uyguna gelecek şekilde bu stabiliteyi koruyarak sistem toplamak istiyorum olumlu olumsuz ne olabilir sizin yorumunuz ve tavsiyeniz nedir.
İşlemci : Ryzen 7 7800x3d
Ram : DDR5 32 GB (2x16) 6000mhz ( marka model farketmez uygun ve mantıklı fiyatı olan)
Anakart : MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX
SSD : Samsung SSD PCI-E 1TB NVME 990 PRO
PSU : 850w gold sertifikalı olan uygun fiyata hangisi varsa.
Kasa : zoko father
Aklımdan geçen sistem bu şekilde. Mc Lol Valo falan oynuyorum çok nadir hikaye oyunları oynayıp 2k grafik kovalıyorum ama performans konusunda takıntım var pixel oyun da oynasam zirve akıcılık olması şart 3 monitör 610hz asus var bu yüzden beslemede sorun olmaması da önemli ( sürekli 3 monitör aktif değil ). Yayın vs olduğunda kullanıyorum genelde.
İşlemci : Ryzen 7 7800x3d
Ram : DDR5 32 GB (2x16) 6000mhz ( marka model farketmez uygun ve mantıklı fiyatı olan)
Anakart : MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX
SSD : Samsung SSD PCI-E 1TB NVME 990 PRO
PSU : 850w gold sertifikalı olan uygun fiyata hangisi varsa.
Kasa : zoko father
Aklımdan geçen sistem bu şekilde. Mc Lol Valo falan oynuyorum çok nadir hikaye oyunları oynayıp 2k grafik kovalıyorum ama performans konusunda takıntım var pixel oyun da oynasam zirve akıcılık olması şart 3 monitör 610hz asus var bu yüzden beslemede sorun olmaması da önemli ( sürekli 3 monitör aktif değil ). Yayın vs olduğunda kullanıyorum genelde.