Neler Yeni

R7 7800x3D C23'de düşük performans

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,221
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
sana 100 k maaş vericekler sen 20 k al o zaman 20 k bana yeter diyip :D dediğin buna geliyor
Kaç FPS alır kaç puan alır gibi konular işlemciyi almadan önce araştırıp testleri izleyerek görülmesi gereken şeyler.

ThE LoSt

80+ Gold
Oyununu oynarsın gerisini düşünmezsin. İşlemciyi puan için mi satın aldın.
Oyun işlemcisi oyunda görevini yapsın diyorsunuz haklısınız fakat skorlarda işlemcinin performansı ile doğru orantılıdır eğer standart bir 7800x3d den 2k aşağı skor alıyorsa bir yerde ufakta olsa bir hata var demektir belki de işlemci kendini üst hızlara boostlayamıyor yada ısındığı için termal limite ulaşıyor yada yapılan ayarlarda yanlışlık var.

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Oyun işlemcisi oyunda görevini yapsın diyorsunuz haklısınız fakat skorlarda işlemcinin performansı ile doğru orantılıdır eğer standart bir 7800x3d den 2k aşağı skor alıyorsa bir yerde ufakta olsa bir hata var demektir belki de işlemci kendini üst hızlara boostlayamıyor yada ısındığı için termal limite ulaşıyor yada yapılan ayarlarda yanlışlık var.
hocam tüm ayarları defaulta alıp -30 ve expo açtım o halde 15xxx değerim

ThE LoSt

80+ Gold
hocam tüm ayarları defaulta alıp -30 ve expo açtım o halde 15xxx değerim
İşler daha da kötüleşiyor :) biraz redditte zaman geçirmenizi istiyorum.
2023 yılı 39. hafta iyi bir silikonlu 5700x im ile 16.3k skor alıyorum.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Oğuz
Rdr2 2k ultra ayarlar 7800x3d sıcaklık 50 60 arası dolanıyor. Normal mi yoksa iyi mi çözemedim. 7500f yazdığına bakmayın önceki işlemcinin ismi kalmış afterburnerda
20240429_141137_lmc_8.4.jpg

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
İşler daha da kötüleşiyor :) biraz redditte zaman geçirmenizi istiyorum.
2023 yılı 39. hafta iyi bir silikonlu 5700x im ile 16.3k skor alıyorum.
amazona anlattım derdimi teknobiyotikle amazon üzerinden mesajlaşıyoruz eğer bir sonuç çıkmaz ise çarşamba günü amazonun kendisiyle konuşup galiba iade alıcaklar öyle dediler en azından

amazona anlattım derdimi teknobiyotikle amazon üzerinden mesajlaşıyoruz eğer bir sonuç çıkmaz ise çarşamba günü amazonun kendisiyle konuşup galiba iade alıcaklar öyle dediler en azından
occt .png

-30 curve ayarı ile bu sonuçları aldım pbo da açık

5 ayda ortalama windowsu resetlerim güncellemeden güncellemeye performans düşer genelde ekran kartındada zira

temiz kurulum yaptınmı hiç
3d ccache driverları çok hailyle belki hatlalı bi driver oluşmuş olabilir
anakartında bi ayar sıkıntılı olabilir

eğer bunlardan şüpelenmiyorsan düşük kalite silikon denk gelmiş olabilir en makul cevap bu bunun içinde idae alırlarmı bilmiyorum kimse yüksek kalite silikon vaadi vermiyor sonuçta şans meselesi

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Alıntıyı görüntüle

5 ayda ortalama windowsu resetlerim güncellemeden güncellemeye performans düşer genelde ekran kartındada zira

eğer bunlardan şüpelenmiyorsan düşük kalite silikon denk gelmiş olabilir en makul cevap bu bunun içinde idae alırlarmı bilmiyorum kimse yüksek kalite silikon vaadi vermiyor sonuçta şans meselesi
2 ay önce temiz kurulum yaptım
anakart güncel bios dediğim gibi amazonla konuştum eğer çarşambaya kadar teknobiyotik bana destek vermezler ise onlara ulaşmamı istediler bakalım iade derlerse acımam veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

hocam sizin tam sisteminiz nedir söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:
2 ay önce temiz kurulum yaptım
anakart güncel bios dediğim gibi amazonla konuştum eğer çarşambaya kadar teknobiyotik bana destek vermezler ise onlara ulaşmamı istediler bakalım iade derlerse acımam veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sizin tam sisteminiz nedir söyleyebilir misiniz
3060 ti
7800x3d
corsair 32 gb 6000mhz cl30
gigabyte b650m ds3h
deep cool lt520 240mm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,640