Neler Yeni

R7 7800X3D için anakart, RAM ve SSD önerisi

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Güzel çünkü. Şu anda da ASUS kullanıyorum zaten. Colorful, Gigabyte ve Asrock markalarından önce MSI ve ASUS daha mantıklı geliyor.
Asrock Asustan çıkma zaten , Msi Kaliteli değil çöp urun ureticisi tomahawk MPG disinda duzgun modeli yok

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam bütün konulara bunu yazıyosun ortalama ortaokullu biri sitedeki güncel biosu bulur bulamıyolar malesef ondan çıkıyo forumdaki konular
agam ben milletin yaşadığını yazıyorum alıp almamak alıcıya kalmış msi asus kadar temiz sıkıntısız biosa sahip bir kart değil yani mesela geçen bir arkadaş colorful x470 miydi x570 miydi tam hatırlamıyorum modelini işlemcisini 5700x3d ye yükseltmiş görüntü alamamış bilgisayarından onun yalancısı olmayayım ama görüyorum böyle sorunlar çekenleri başka bir arkadaş yine bu model mi bilmiyorum colorful b650 ile sistem toplamıştı 7500 işlemcili o da sorun çekmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok, 6.000-7.000 TL fiyatlarında kaliteli varsa alırım. Saçma geldi bana da şu an. O kadarına gerek yok.
bu vardı zam yemiş

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
agam ben milletin yaşadığını yazıyorum alıp almamak alıcıya kalmış msi asus kadar temiz sıkıntısız biosa sahip bir kart değil yani mesela geçen bir arkadaş colorful x470 miydi x570 miydi tam hatırlamıyorum modelini işlemcisini 5700x3d ye yükseltmiş görüntü alamamış bilgisayarından onun yalancısı olmayayım ama görüyorum böyle sorunlar çekenleri başka bir arkadaş yine bu model mi bilmiyorum colorful b650 ile sistem toplamıştı 7500 işlemcili o da sorun çekmişti

bu vardı zam yemiş
Bazı soketler sorunlu soket değişmese bile işlemci desteği vermiyor. H400 ve b400 intel serisi anakartlar lga 1200 olmasına rağmen Bütün markalarda H ve B serisi hiç bir kart 11 nesil LGA 1200 intelleri desteklemedi hatta 11. nesil çıktıktan sonra çıkarttıkları h510 serisinde bile bazı kartlar işlemcileri desteklemiyordu Gigabyte falan filan. Z490 lar güncelleme atmazsan görüntü vermiyordu 10 nesil işlemci takip bios uptade atman gerekiyordu. Markayla bir durum söz konusu değil. Colorful anakartlarındaki çıkan sorunların hepsinin çözümü var sadece araştırmalarıma göre kronik olan kasadaki fanı 0 RPM gösterme sorunu var çoğunda onun dışında Colorful diğer markalar kadar sorunlu veya sorunsuz aynılar

ludiny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Akbaba
Şimdi, anakartı MSI MAG B650 Tomahawk olarak seçtim. İşlemci de R7 7800X3D, buna en uygun f/p 32 GB RAM ve M.2 SSD önerirseniz sevinirim.

Ekran kartım RX 6700 XT.

RAM olarak Viper Venom 2x16

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus Emre Uzun
Bazı soketler sorunlu soket değişmese bile işlemci desteği vermiyor. H400 ve b400 intel serisi anakartlar lga 1200 olmasına rağmen Bütün markalarda H ve B serisi hiç bir kart 11 nesil LGA 1200 intelleri desteklemedi hatta 11. nesil çıktıktan sonra çıkarttıkları h510 serisinde bile bazı kartlar işlemcileri desteklemiyordu Gigabyte falan filan. Z490 lar güncelleme atmazsan görüntü vermiyordu 10 nesil işlemci takip bios uptade atman gerekiyordu. Markayla bir durum söz konusu değil. Colorful anakartlarındaki çıkan sorunların hepsinin çözümü var sadece araştırmalarıma göre kronik olan kasadaki fanı 0 RPM gösterme sorunu var çoğunda onun dışında Colorful diğer markalar kadar sorunlu veya sorunsuz aynılar
anladım hocam sizin araştırmanız daha derinmiş teşekkürler bilgi için 👍

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Emin
colorful kullanıyorum (sistem imzada) biosları bazen fazla saçmalıyor ama fiyatı göz önüne alınınca belllkiii dedirtiyo insana şuanlık sorunlarım çözüldü bir daha problem yaşatmaması dileğiyle diyorum ama kimseye önereceğim bir marka değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,505
Üyeler
172,246
Son üye
alikoc00
Top Bottom