Knk onu şöyle söyliyim oyunda eğerki atmıyosa sistem çökmüyosa bişey olmaz fan hızylada uğramicaz senin sistem ısınmazAnladım fan hızıyla falan uğraşmıcaz demi gerek yok ona bi de belleği 3600 den 3800 e aldım o sorun çıkarır mı
Knk onu şöyle söyliyim oyunda eğerki atmıyosa sistem çökmüyosa bişey olmaz fan hızylada uğramicaz senin sistem ısınmazAnladım fan hızıyla falan uğraşmıcaz demi gerek yok ona bi de belleği 3600 den 3800 e aldım o sorun çıkarır mı
hocam şimdi şöyle bişey var testin son 1 dk sı varkende çökebilir çökersede sen stabil olmazsın oyunda çöker sistem onunla uğraşırsın yaptım mı tam yapalımHoca şu testlerde 10dk çok 5dkya düşsem mi
Tamam anladım hocamhocam şimdi şöyle bişey var testin son 1 dk sı varkende çökebilir çökersede sen stabil olmazsın oyunda çöker sistem onunla uğraşırsın yaptım mı tam yapalım
az bişe var yine dropolmasada götür hocam sıcaklık düşer sistem stabilitesi daha iyi olur
vakit yok ya usta bi kaç iş geldi başıma bu sıralar vaktim olmaya başladı forumda sana denk geldim belki faydam dokunur diyebu arada youtube kanalın gayet yararlı gözüküyor neden video atmayı bıraktın
1136 şu an deniyorumvakit yok ya usta bi kaç iş geldi başıma bu sıralar vaktim olmaya başladı forumda sana denk geldim belki faydam dokunur diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o drop işi olmaması lazım ama başka bişey daha olabilir sistemde voltajda iyi olmuş
Çok hızlı test ediyon ama bak onu söyliyim tam yerini yakalayamazsın çökmenin1136 şu an deniyorum