Yardım R7 9700x alınır mı ?

Reaksiyon skoru
21
Ryzen 7 9700x almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 14k ya çıkabilirim. Sistem topluyorum. Almadığım tek işlemci kaldı. Acil yardım.

Ryzen 7 9700x almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 14k ya çıkabilirim. Sistem topluyorum. Almadığım tek işlemci kaldı. Acil yardım.
Alınmaz mı hiç, dünden bu güne 500TL zam yedi ama canı sağolsun.
Bu arada diğer parçalar neler?

9700x baya başarılı bir işlemci alınabilir anakart ne tercih ettiniz

eger beyaz bir sistem toplamıyorsanız az bir fark verip gigabayt ın eagle yada gaming plus wifi almanızı şiddetle öneriyorum x870 de fark baya az çünkü

eger beyaz bir sistem toplamıyorsanız az bir fark verip gigabayt ın eagle yada gaming plus wifi almanızı şiddetle öneriyorum x870 de fark baya az çünkü

Hocam gigabyte de bios problemleri var dediler

Hocam gigabyte de bios problemleri var dediler
msı da gaming plus wifi var hocam onada bakabilirsiniz linkini attım geç düşmüş olabilir

bios problemini bilmiyorum ama forumda hiç konusu yok

msı da gaming plus wifi var hocam onada bakabilirsiniz linkini attım geç düşmüş olabilir

bios problemini bilmiyorum ama forumda hiç konusu yok

Hocam alacağım modelde de wifi 7 var. Peki hocam alacağım model ile arasında çok fark var mı

gayet iyi bi işlemci

Hocam alacağım modelde de wifi 7 var. Peki hocam alacağım model ile arasında çok fark var mı
var kalite farkı var attıgım anakart msı ın orta seviye ürünü seçtiginiz ürün alt seviye ürünü zaten yan yana koyarsanız resimlerini kalite farkını görürsünüz

Hocam bunuda tavsiye ettiler ama ekran kartı olarak 7900xtx düşünüyorum. Söylediğiniz işlemci ile darboğaz yaparmış dediler. Ondan dolayı bunu seçtim.
İşlemci darboğazı tam olarak öyle çalışmıyor. Hangi çözünürlükte kaç hertz monitör ile kullanacaksınız ? Tabi 9700x tekli skorda daha güçlü olduğundan darboğaz olacak olsa bile ya engeller ya da azaltır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri