yatakbazabaslik
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Ryzen 7 9700x almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 14k ya çıkabilirim. Sistem topluyorum. Almadığım tek işlemci kaldı. Acil yardım.
Alınmaz mı hiç, dünden bu güne 500TL zam yedi ama canı sağolsun.Ryzen 7 9700x almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 14k ya çıkabilirim. Sistem topluyorum. Almadığım tek işlemci kaldı. Acil yardım.
9700x baya başarılı bir işlemci alınabilir anakart ne tercih ettinizRyzen 7 9700x almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 14k ya çıkabilirim. Sistem topluyorum. Almadığım tek işlemci kaldı. Acil yardım.
Msi x870 p pro9700x baya başarılı bir işlemci alınabilir anakart ne tercih ettiniz
eger beyaz bir sistem toplamıyorsanız az bir fark verip gigabayt ın eagle yada gaming plus wifi almanızı şiddetle öneriyorum x870 de fark baya az çünküMsi x870 p pro
Hocam gigabyte de bios problemleri var dedilereger beyaz bir sistem toplamıyorsanız az bir fark verip gigabayt ın eagle yada gaming plus wifi almanızı şiddetle öneriyorum x870 de fark baya az çünkü
![]()
MSI X870 Gaming Plus Wifi 8200 MHZ(OC) DDR5 AM5 LGA 1718 Soket Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI X870 Gaming Plus Wifi 8200 MHZ(OC) DDR5 AM5 LGA 1718 Soket Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
msı da gaming plus wifi var hocam onada bakabilirsiniz linkini attım geç düşmüş olabilirHocam gigabyte de bios problemleri var dediler
Hocam alacağım modelde de wifi 7 var. Peki hocam alacağım model ile arasında çok fark var mımsı da gaming plus wifi var hocam onada bakabilirsiniz linkini attım geç düşmüş olabilir
bios problemini bilmiyorum ama forumda hiç konusu yok
![]()
MSI X870 Gaming Plus Wifi 8200 MHZ(OC) DDR5 AM5 LGA 1718 Soket Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI X870 Gaming Plus Wifi 8200 MHZ(OC) DDR5 AM5 LGA 1718 Soket Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
var kalite farkı var attıgım anakart msı ın orta seviye ürünü seçtiginiz ürün alt seviye ürünü zaten yan yana koyarsanız resimlerini kalite farkını görürsünüzHocam alacağım modelde de wifi 7 var. Peki hocam alacağım model ile arasında çok fark var mı
Hocam bunuda tavsiye ettiler ama ekran kartı olarak 7900xtx düşünüyorum. Söylediğiniz işlemci ile darboğaz yaparmış dediler. Ondan dolayı bunu seçtim.Alınır ama bütçeni zorlamak istemiyorsan bunu alabilirsin. https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
İşlemci darboğazı tam olarak öyle çalışmıyor. Hangi çözünürlükte kaç hertz monitör ile kullanacaksınız ? Tabi 9700x tekli skorda daha güçlü olduğundan darboğaz olacak olsa bile ya engeller ya da azaltır.Hocam bunuda tavsiye ettiler ama ekran kartı olarak 7900xtx düşünüyorum. Söylediğiniz işlemci ile darboğaz yaparmış dediler. Ondan dolayı bunu seçtim.