Max bütçe ne kadar?sea oncelıkle r7 240 ekrantı alcagım bide işlemci olarak e5450 cs valo oynatırmı ? yada e5450ye uygun fiyatlı bır ekran kartı onerırmısınız tesekuler
Max bütçe ne kişle
Darboğaz sıkıntısı olmaz ama 2. Elden GT1030 bakın o bütçede belki bir GT1030 bulabilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı ıçın 600 700 işşlemcı fln bunlar hazır nerdeyse darbogaz sıkıntısı olur mu
Kanka gt 1030 u bile 1000tlden satmaya başlamışlar. Çok zor bulur o fiyata gt 1030'u.Darboğaz sıkıntısı olmaz ama 2. Elden GT1030 bakın o bütçede belki bir GT1030 bulabilirsiniz.
gt 1030 fiyatlarına baktım fazla pahalı bence alınmaz suanlık r7 ıle ıdare edebilirmiyim onu dusunuyorum oynadıgım oyunlar lol cs valorant fln kaldırırmı 12 gb ram olcak sıstemdeDarboğaz sıkıntısı olmaz ama 2. Elden GT1030 bakın o bütçede belki bir GT1030 bulabilirsiniz.
gt 1030 yerıne alınabılecek bir suru ekran kartı var butcem suanlık buna yetıyor gt 1030 cop bi kart onun yerıne rx460 alırsın daha ıyıSıfır R7 240 alınmaz.
O paraya 2.el GT 1030 ve muadili kart bakınız.
GT 1030 = 2X R7 240
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comZOTAC GTX560 AMP EDİTİON - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 924454038
ZOTAC GTX560 AMP EDİTİON - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comBunlara da bakabilirsin ama PSU kaç watt?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
@revanier
Bekleyin adam geliyor adam.
gtx 650 fiyatına baktım nerdeyse aynı gibi ama ekran kartı çok az bide o fiyatt aolanların bi sıkınıtısı oluyor ıllaKanka gt 1030 u bile 1000tlden satmaya başlamışlar. Çok zor bulur o fiyata gt 1030'u.
Gtx 650 650ti bulabilirsen çok tatlı olur. O fiyata artık adam akıllı kart yok.
8 yeter 12 yapma 8 koy kalan para ile ekran kartı iyileştir.12 gb ram
400 tl 560 ti varSıfır R7 240 alınmaz.
O paraya 2.el GT 1030 ve muadili kart bakınız.
GT 1030 = 2X R7 240
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comZOTAC GTX560 AMP EDİTİON - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 924454038
ZOTAC GTX560 AMP EDİTİON - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comBunlara da bakabilirsin ama PSU kaç watt?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
@revanier
Bekleyin adam geliyor adam.
Olabilir örnek attım sadece başka yerlere de baksın.400 TL 560 ti var
r7 250 nasıl olr bıraz daha ucuz bulabılıyorsun8 yeter 12 yapma 8 koy kalan para ile ekran kartı iyileştir.
Şu an yeter ama şuan.
Dediğimiz karlardan alırsan çok daha ileri götürür.
RAM aldın mı?r7 250 nasıl olr bıraz daha ucuz bulabılıyorsun
R7 265 bakabilirsin o zaman bütçene uygun varsagtx 650 fiyatına baktım nerdeyse aynı gibi ama ekran kartı çok az bide o fiyatt aolanların bi sıkınıtısı oluyor ılla