Teşekkür ederim. Hocam 3 yıldır kullanıyorum. Bir de neden önermediğinizi sorabilirmiyin acabaÖncelikle almadıysan 5900X önermem. Aldıysan iptal etmeni, yeni geldiyse iade etmeni, bayadır elinde ise şu macunu öneririm:
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Günümüzde alınabilir değil çünkü. 3500 lira ucuz R5 7600 den kötü oyun performansı var. 1500-2000 lira ucuz 7700X ile neredeyse aynı multi gücüne sahip. Üstüne soket ölü. Tek upgrade oyun için 5800X3D.Teşekkür ederim. Hocam 3 yıldır kullanıyorum. Bir de neden önermediğinizi sorabilirmiyin acaba
Anladım. Zaten 1 2 yıl götürsğn sonra Allah nasip ederse bi ddr5 sisteme geçeriz.Günümüzde alınabilir değil çünkü. 3500 lira ucuz R5 7600 den kötü oyun performansı var. 1500-2000 lira ucuz 7700X ile neredeyse aynı multi gücüne sahip. Üstüne soket ölü. Tek upgrade oyun için 5800X3D.
Bu ürünü tavsiye ederim bütçenize uygunsa.Arkadaşlar selam;
R9 5900X için güzel kalite bir termal macun önerisi yapabilirmisiniz ?
MX-4Arkadaşlar selam;
R9 5900X için güzel kalite bir termal macun önerisi yapabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim mx-4 mü daha iyi yoksa bu attığınız mı ?Bu ürünü tavsiye ederim bütçenize uygunsa.
COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO ELMAS PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN
MGZ-NDSG-N15M-R2 - COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO ELMAS PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUNpckolik.com
Teşekkürler
Mx-4 F/P ürünü güzeldir 8,5w/mk iletkenlik değerine sahip iken CoolerMaster ona göre daha kaliteli 11w/mk iletkenlik değerine sahip.Teşekkür ederim mx-4 mü daha iyi yoksa bu attığınız mı ?
Teşekkürler
Teşekkür ederim. O zaman cm alayım. Zaten işlemci soğumuyorMx-4 F/P ürünü güzeldir 8,5w/mk iletkenlik değerine sahip iken CoolerMaster ona göre daha kaliteli 11w/mk iletkenlik değerine sahip.
MX-4 ile arasında 1 derece oynar oynamazTeşekkür ederim mx-4 mü daha iyi yoksa bu attığınız mı ?
Teşekkürler
1 dereceden daha fazla oynuyor 5600x te mx-4 kullandım 75 derecelerde çalışıyordu 1 ay sonra CM ye geçtim 70 i geçmedi. Şu an 7800x3d için de CM aldım gayet memnunum.MX-4 ile arasında 1 derece oynar oynamaz