SadeceSeyf
80+ Gold
Lütfen o kasayı aşağıya koymaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou bastığım gibi 95.1 oldu daha geçmiyor iyi mi şimdi
Lütfen o kasayı aşağıya koymaAlıntıyı görüntüle
Montajını kim yaptı knkaAlıntıyı görüntüle
Zamanında 11900k için de böyle deniyordu. İlginçtir ki Corsair h150 ile bile boşta 27, yükte 65, oyunlarda ise 55 dereceyi geçmiyor.değil 13900k 7950x işlemcileri alev topu gibi hem yüksek güç tüketimine sahipler hemde çok fazla ısınıyorlar soğutmak zor ama boşta 60-70 derece fazla stress testinde normal o değerler
Pump fan ile CPU fan kabloları doğru olduğuna emin misin doğru diyorsun ama yine sormak istedimBen yaptım
Odada yer yok masam çok küçük ve koyacak yer yok yeni eve geçince kendime masa yapacağım
Hocam hiç kontrol etmedim fazla vaktim olmuyorHocam montajda her şey yolunda görünüyor. Günlük kullanımda nasıl ? Webde gezinirken veya oyun oynarken değerler nasıl ?
Diğer pompa kablosu derken hocamDiğer pompa kablosunuda Lian Li'nin kontrolcüsüne bağladım onlarında kablo bağlantıları doğru
11900k berbat işlemciydi sırf tek çekirdekte amd ryzen 5xxx serisinde öne geçti diye çekirdek düşürüp mhz artırdılar 10900kya göre çok fazla ısınıyorduZamanında 11900k için de böyle deniyordu. İlginçtir ki Corsair h150 ile bile boşta 27, yükte 65, oyunlarda ise 55 dereceyi geçmiyor.
Pompa tek kablo diğeri RGB için değil miLian Li Galahaddan 2 tane kablo çıkıyor toplam pompa için