Neler Yeni

R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MEHMET
Öncelikle 4080 ve bu işlemciyi takabilecek maddi gücün varsa tavsiyem 4090 takmadır çünkü burada herkes fakir edebiyatı yapacak ne gerek var diyecek. Size tavsiyem bütçe yetmiyorsa iki ay daha çalışıp 4090 almanizdir.
yani hocam ben küçüklükten beridir güzel sistem istiyordum sonra hayallerimi kurup bir sistem aldım ancak hayallerim yıkan bir sistemdi iyi gibi gözüken kötü bir sistemdi ve bende babadan anneden beklemektense kendim çalışıp almak istiyordum ve eskileri yaşamamak için en elimden gelenin en iyi sistemi toplayıp uzun yıllar kullanıp rahatlamak istiyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Selim
4090 15 sene gider bence 1080p de
Mesaj otomatik birleştirildi:

4080 12 falan
Yani 4090 varken 4080 takmanın bir mantığı yok. Arada ki fiyat farkı çalışarak kapatirsin ama en azından kafan rahat eder 4k monitöre geçince Gine kafan rahat olur. Forumda ki insanlar genelde maddi gücü az ve bu sistemleri abartı görüyorlar o yüzden asla 4080 almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MEHMET
Bilgisayar gerçekten senin için bu kadar önemli mi peki? Zengin değilsen, bilgisayar sayesinde para kazanmıyorsan bu bütçelerde sistem toplamak gereksiz bence.
yazılım okuyorum tasarımcılık oyun geliştiriyorum ve oynuyorum kitap yazıyorum bu yüzden benim için bir nimet

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
RAM rezalet, 4K ya bundan çok daha iyileri var.
knk aynı ramin beyazını kullanıyorum güzel aslında ya. hiç oc denemedim de 6000mhz de çalışırken gayet soğuk çalışıyo ayrıca hem amd expo hem xmp desteği var. dört markanın argb yazılımlarıyla da senkronize bence çok da kötü değiller

Berkarda

80+ Silver
Yani 4090 varken 4080 takmanın bir mantığı yok. Arada ki fiyat farkı çalışarak kapatirsin ama en azından kafan rahat eder 4k monitöre geçince Gine kafan rahat olur. Forumda ki insanlar genelde maddi gücü az ve bu sistemleri abartı görüyorlar o yüzden asla 4080 almayın.
ben almıyorum ama yinede haklısınız

yazılım okuyorum tasarımcılık oyun geliştiriyorum ve oynuyorum kitap yazıyorum bu yüzden benim için bir nimet
8k tasarlama falan yapmıyorsanız o kadar gerekli değil bence onun yerine 14pm alın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
knk aynı ramin beyazını kullanıyorum güzel aslında ya. hiç oc denemedim de 6000mhz de çalışırken gayet soğuk çalışıyo ayrıca hem amd expo hem xmp desteği var. dört markanın argb yazılımlarıyla da senkronize bence çok da kötü değiller
Yarı fiyatına daha iyileri var. Her şeyi fiyatına göre değerlendiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MEHMET
katılıyorum bende expo özelliğinden ötürü dikkatimi çekti tabii ki eğer kötüyse el atarım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Selim
4090 15 sene gider bence 1080p de

4080 12 falan
Yani 4090 varken 4080 takmanın bir mantığı yok. Arada ki fiyat farkı çalışarak kapatirsin ama en azından kafan rahat eder 4k monitöre geçince Gine kafan rahat olur. Forumda ki insanlar genelde maddi gücü az ve bu sistemleri abartı görüyorlar o yüzden asla
Yanlış kişiye yazdım kusura bakma 😁 ama bazen görüyorum 90k bütçeye 4080 ya da AMD ekran kartı öneren insanlar var cidden kafayı yersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
MEHMET

8k tasarlama falan yapmıyorsanız o kadar gerekli değil bence onun yerine 14pm alın
tasarımda az ilgiliyim genellikle oyun oynama geliştirme ve yazılım ağırlıklıyım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistem için toplam bütçeniz nedir?
Paranız hazır mı ?
Sistemden Beklentiniz Nedir ? Neler yapacaksınız ?
AMD nvdia takıntin var mı ?

Top Bottom