Neler Yeni

Ra..age, ev..est, gam.pow.r neden alınmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,259
İsim
Hacı
Bi markayı komple kötülemek sadece önyargıdır. Rampage PSU ve kasalarını çok kullandım, alıp sattım da. 1 kere bile şikayet gelmedi. PSU'ları Ne kadar C4 olsalarda sessiz serin çalışıyorlar. Ama klavyesini aldık Hydra R6 Plus, 6-7 kez garantiye gitti, 2 ayda bir bi tuş bozuluyordu. En son Hydra R6 ile değişim yaptılar bi daha bozulmadı. Ben şimdi kasa psu'sundan memnun olmama rağmen sadece Hydra R6 Plus'ta yaşadığım berbat deneyime bakarak everest - rampage çöp dersem bence hiç hoş bir durum olmaz.
Ayrıca bunu mutlaka belirtmem lazım, Rampage - Everest'in TR distribütörü Segment Bilgisayar kadar kaliteli hizmet veren firma TR'de yok. Klavye 6-7 kere gitti, 1 kere de arayıp kardeş siz bu klavye ile ne yaşıyorsunuz demediler. 3 kere sıfırı verildi, 4 kere tamir oldu. Logitech G213'ü pentaya 3 kez göndermistim aynı sorundan dolayı en sonunda adamlar bıkıp değişim yaptılar xD

Gamepower da aynı şekilde, Overlord klavye aldım. Alırken kime sorsam kronik sorunlu, tuşları 3-4 ayda bozuluyor dedi. 7-8 ay ben kullandım sonra arkadaşıma sattım. 1 senedir de o kullanıyor hala taş gibi. Millet Gamepower Warlock'taki kronik sorunu senin gibi önyargı ile tüm Gamepower klavyelere dayamış :)

Revenge kasa ve psu aldım. Kasası gercekten kalitesiz ancak 500TL'ye 2 tane RGB fanlı, mesh, pleksi yan panelli kasa alıp da kalite beklemek zaten saçmalıktan ibaret. PSU'su da 400W 400TL'ye aldım, GTX 1060 3GB, RX 570-580 gibi kartları sorunsuz besledi ve fazlasıyla sessizdi. Tabii ki asıl kalitesini voltaj dalgalanması vb. durumlarda belli eder ancak 400W psu'ya 250W güç çektirip de sıfır ses çalışması bu marka için gayet iyi bence.

Uzun lafın kısası, boş bir önyargı ayağına boş konu açmışsın hocam. Hayırlı pazarlar.
Sonunda bilinçli bi kullanıcı çıkıp açıklama yaptı 🤣

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Bi markayı komple kötülemek sadece önyargıdır. Rampage PSU ve kasalarını çok kullandım, alıp sattım da. 1 kere bile şikayet gelmedi. PSU'ları Ne kadar C4 olsalarda sessiz serin çalışıyorlar. Ama klavyesini aldık Hydra R6 Plus, 6-7 kez garantiye gitti, 2 ayda bir bi tuş bozuluyordu. En son Hydra R6 ile değişim yaptılar bi daha bozulmadı. Ben şimdi kasa psu'sundan memnun olmama rağmen sadece Hydra R6 Plus'ta yaşadığım berbat deneyime bakarak everest - rampage çöp dersem bence hiç hoş bir durum olmaz.
Ayrıca bunu mutlaka belirtmem lazım, Rampage - Everest'in TR distribütörü Segment Bilgisayar kadar kaliteli hizmet veren firma TR'de yok. Klavye 6-7 kere gitti, 1 kere de arayıp kardeş siz bu klavye ile ne yaşıyorsunuz demediler. 3 kere sıfırı verildi, 4 kere tamir oldu. Logitech G213'ü pentaya 3 kez göndermistim aynı sorundan dolayı en sonunda adamlar bıkıp değişim yaptılar xD

Gamepower da aynı şekilde, Overlord klavye aldım. Alırken kime sorsam kronik sorunlu, tuşları 3-4 ayda bozuluyor dedi. 7-8 ay ben kullandım sonra arkadaşıma sattım. 1 senedir de o kullanıyor hala taş gibi. Millet Gamepower Warlock'taki kronik sorunu senin gibi önyargı ile tüm Gamepower klavyelere dayamış :)

Revenge kasa ve psu aldım. Kasası gercekten kalitesiz ancak 500TL'ye 2 tane RGB fanlı, mesh, pleksi yan panelli kasa alıp da kalite beklemek zaten saçmalıktan ibaret. PSU'su da 400W 400TL'ye aldım, GTX 1060 3GB, RX 570-580 gibi kartları sorunsuz besledi ve fazlasıyla sessizdi. Tabii ki asıl kalitesini voltaj dalgalanması vb. durumlarda belli eder ancak 400W psu'ya 250W güç çektirip de sıfır ses çalışması bu marka için gayet iyi bence.

Son olarak genelde denk gelmiyor ancak aynı fiyata daha kaliteli bi marka varken tabii ki tercih edilmezler onu da belirteyim.

Uzun lafın kısası, boş bir önyargı ayağına boş konu açmışsın hocam. Hayırlı pazarlar.

Dostum kendini daha fazla rezil edemezsin. İlla sorun yaşaman gerekmiyor bir ürünün kalitesiz olduğunu söyleyebilmek için. Rampage'in PSU'ları gerçekten kalitesiz. Parça kalitesinden her şey anlaşılıyor.
Bilginiz yoksa yorum yapmayın.

Ekler

• IMG_20240107_123346.jpg
    IMG_20240107_123346.jpg
    227.1 KB · Hit: 31
  • IMG_20240107_123358.jpg
    IMG_20240107_123358.jpg
    603.1 KB · Hit: 32
  • IMG_20240107_123408.jpg
    IMG_20240107_123408.jpg
    688 KB · Hit: 30
  • IMG_20240107_123436.jpg
    IMG_20240107_123436.jpg
    709.1 KB · Hit: 34
  • IMG_20240107_123332.jpg
    IMG_20240107_123332.jpg
    853.3 KB · Hit: 33

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dostum kendini daha fazla rezil edemezsin. İlla sorun yaşaman gerekmiyor bir ürünün kalitesiz olduğunu söyleyebilmek için. Rampage'in PSU'ları gerçekten kalitesiz. Parça kalitesinden her şey anlaşılıyor.
Bu resimlere bakarken kasanın içerisindeki Rampage Powere bakıp geri foruma döndüm atmayın korkuyorum zaten patlıcak diye

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,259
İsim
Hacı
Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama neyse😂
Rampage kulaklık kullanıyor kardeşim 4-5 sene oldu, tamam çok sık kullanmıyor ama hiçbir sorunu yok padleri dahi yıpranmadı.
Bende RAMPAGE SMX-90 Mouse var 2.5 sen önce aldım PMW 3389 sensör var zamanının en iyisiydi o zaman halen hiçbir sorunu yok kullanıyorum.
RAMPAGE KB-GX9 klavye aldım mouse ile aynı zamanda aldım. Tek tuşunun memesinin yapışkanı bıraktı 2 yıl olunca, az bişi japon damlatıp koydum yerine düzeldi halen sorunsuz :D
Rampage Smx-R4 aldım 4 yıl önce böyle bi Mouse yok halen taş gibi 🤣
1 yıl önce Rampage SMX-R600 aldım kardeşime halen sorunsuz kullanıyor.

Kötü deneyimim olmadı mı elbette oldu.
Everest SGM-X7 PRO aldım kardeşime bundan 2 sene önce 3-4 ayda bozuldu.
Ama tek kötü deneyimim diğer olumlu deneyimlerimi hiç etmez!

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Ne kadar C4 olsalar da serin sessiz çalışıyor diye yazmışım oraya. Ayrıca kaliteli diye savunmadım o koca yazıda, ben sorun yaşamadım, bi sorun yaşayıp komple markayı kötülemek yanlış dedim. Yarım yamalak okuyup kendini rezil eden sensin ben değilim hocam 😀

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Ne kadar C4 olsalar da serin sessiz çalışıyor diye yazmışım oraya. Yarım yamalak okuyup kendini rezil eden sensin ben değilim hocam 😀

Yarım yamalak okumadım. Kötü olduğunu bildiğin halde öneremezsin hiçbir ürünü. Sessiz olması bir ayrıcalık değil ayrıca serin olsaydı aşırı ısınmadan komponentleri yakmazdı. PSU'nun dış metal kasasının soğuk olması kendisinin soğuk olduğu anlamına gelmiyor.
Burada rezil olan ben değilim.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Ömer Murat KARACA
Yarım yamalak okumadım. Kötü olduğunu bildiğin halde öneremezsin hiçbir ürünü. Sessiz olması bir ayrıcalık değil ayrıca serin olsaydı aşırı ısınmadan komponentleri yakmazdı. PSU'nun dış metal kasasının soğuk olması kendisinin soğuk olduğu anlamına gelmiyor.
Burada rezil olan ben değilim.
Kimseye bir şey önerdiğim yok. Tekrar oku istersen yazıyı. Dış kasasını elleyip de soğuk diye tespit koyarken yanımdaydın zaten hocam 🙂👍 iyi pazarlar

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Alınmazsa alınmaz işte, alternatiflere yönelin ya da bütçe arttırın.
Burada niye laf dalaşına giriyorsunuz ki? Markanın kendisi alınmaması gerektiğini kanıtlamışken

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,215
İsim
Emre
Discord
necromancerr
x7 mouse 2 yıl rahat götürüyor eğer adam akıllı kullanırsan
A4tech X7 mi piranha X7 mi ? ilkiyse eğer zaten yılların internet kafe mousesi taş gibi mousedir ikincisi fason üründür ikisinide kullandım bende

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,259
İsim
Hacı
Ne kadar C4 olsalar da serin sessiz çalışıyor diye yazmışım oraya. Ayrıca kaliteli diye savunmadım o koca yazıda, ben sorun yaşamadım, bi sorun yaşayıp komple markayı kötülemek yanlış dedim. Yarım yamalak okuyup kendini rezil eden sensin ben değilim hocam 😀
Serin olduğu kanıtına nereden vardın güç dağıtımını yapamayan ve kanallardan yüksek akım geçmeye zorlayan PSU'da?

@of Beauty and Rage, kendisi PSU adamdır. Onun da yorumunu okursun @Ömer Murat KARACA.

PSU demişken 200W everest PSU ya X3470 Overcloklu + RX 460 bağladım Yanık kokusu geliyordu bi baktım PSU danmış içini açtım baktım komple kızarmış 🤣
Fanını alıp çöpe sokmuştum sonra 🤣

Top Bottom