HacıSOFU
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10,259
- İsim
- Hacı
Sonunda bilinçli bi kullanıcı çıkıp açıklama yaptıBi markayı komple kötülemek sadece önyargıdır. Rampage PSU ve kasalarını çok kullandım, alıp sattım da. 1 kere bile şikayet gelmedi. PSU'ları Ne kadar C4 olsalarda sessiz serin çalışıyorlar. Ama klavyesini aldık Hydra R6 Plus, 6-7 kez garantiye gitti, 2 ayda bir bi tuş bozuluyordu. En son Hydra R6 ile değişim yaptılar bi daha bozulmadı. Ben şimdi kasa psu'sundan memnun olmama rağmen sadece Hydra R6 Plus'ta yaşadığım berbat deneyime bakarak everest - rampage çöp dersem bence hiç hoş bir durum olmaz.
Ayrıca bunu mutlaka belirtmem lazım, Rampage - Everest'in TR distribütörü Segment Bilgisayar kadar kaliteli hizmet veren firma TR'de yok. Klavye 6-7 kere gitti, 1 kere de arayıp kardeş siz bu klavye ile ne yaşıyorsunuz demediler. 3 kere sıfırı verildi, 4 kere tamir oldu. Logitech G213'ü pentaya 3 kez göndermistim aynı sorundan dolayı en sonunda adamlar bıkıp değişim yaptılar xD
Gamepower da aynı şekilde, Overlord klavye aldım. Alırken kime sorsam kronik sorunlu, tuşları 3-4 ayda bozuluyor dedi. 7-8 ay ben kullandım sonra arkadaşıma sattım. 1 senedir de o kullanıyor hala taş gibi. Millet Gamepower Warlock'taki kronik sorunu senin gibi önyargı ile tüm Gamepower klavyelere dayamış
Revenge kasa ve psu aldım. Kasası gercekten kalitesiz ancak 500TL'ye 2 tane RGB fanlı, mesh, pleksi yan panelli kasa alıp da kalite beklemek zaten saçmalıktan ibaret. PSU'su da 400W 400TL'ye aldım, GTX 1060 3GB, RX 570-580 gibi kartları sorunsuz besledi ve fazlasıyla sessizdi. Tabii ki asıl kalitesini voltaj dalgalanması vb. durumlarda belli eder ancak 400W psu'ya 250W güç çektirip de sıfır ses çalışması bu marka için gayet iyi bence.
Uzun lafın kısası, boş bir önyargı ayağına boş konu açmışsın hocam. Hayırlı pazarlar.