Radar cezası ne kadar sürede işleme düşer ve mesajı gelir?

rambokan

80+
Reaksiyon skoru
0
Ceza yediğimden şüpheliyim normalde yaşadığım şehirde saat 22.00dan sonra radar kurmazlardı ancak 22.30 gibi 74le sollama yaptım normalde biliyorum o saatlerde radar kurulmuyordu ancak sol şeride geçer geçmez gördüm ve hızımı 65e kadar düşürdüm yolun hız sınırı 60 %10luk pay var. Normalde sabit radarların cezası hemen düşerdi ancak saatin geçliğinden dolayı mı düşmedi yoksa yazmadı mı bilmiyorum çünkü daha önceden öyle denk gelipte yemeyen çok arkadaşım var. Geçen sene bu zamanlar yemiştim yine ama onu sivil polis yazmıştı kendiside söylemişti bana plakana yazdım diye velhasıl sabaha düşer mi ne diyorsunuz birde şöyle bi durum var radar araçları normalde farlarını kapatıp bekler benim gördüğümün farları açıktı ve yanlış hatırlamıyorsam galiba hareket halindeydi yani çıkmak üzereydi e devletten hala mesaj gelmedi 2.30 saat oldu ne dersiniz dostlar 😅

30 dk içinde sms geliyordu bana. E devlete ne zaman düşüyor dikkat etmedim. Bence yemediniz gibi

30 dk içinde sms geliyordu bana. E devlete ne zaman düşüyor dikkat etmedim. Bence yemediniz gibi
Umarım yememişimdir makas attım aslında onu söylemek istemedim ama makas attığım çocuklarda ışıklarda kanka geçmiş olsun felan dediler. Hemen düşerdi normalde daha önceden de böyle makas atıp sivil polise denk gelmiştim ondaki ceza 5-6 saat sonra gelmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi çok güzel anlatmış.
Maalesef dediklerinin hiç biri doğru değil çok değişiklenlik gösteren bir şey bu ceza işi daha önceden sistemde beklemedeyken sildirdiğim cezalar olmuştu. Bazı radarlarda bazen açık olmuyor arkadaşımla beraber 80lik yolda 160 la geçmiştik radar aracının önünden onun cezasıda gelmemişti 😅. Bazen 2-3 saat içinde gelen cezalar oluyor bazende ertesi güne bekliyoruz bakalım

Geri