Radeon RX 9060 XT Model Önerisi

bu fiyatlar ne ya daha 3-4 hafta önce 24k dı pulse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam 19-20k ya gider sıfır ayarında temiz kart alırdım 2-3 aylık

Saphire pure kullanıyorum kart fazla ısınmıyor sıcaklıkları 50-60 arası geziyor yükte, vramler 70-75 max görüyor. O yüzden fazla para verip gigabyte almak gereksiz 3 fanlı diye. Asus dual modelini saphire karşı çok öneren görmedim en ucuzu saphire oluyor genelde zaten o en mantıklısı
Bu arada imzanızda şöyle yazıyor. ''GPU: Asus Saphire Pure Rx 9060 XT 16 GB''
Ben de Sapphire Pure kullanıyorum ama benim bellekler 80-85 civarı çalışıyor. Fan hızını kaça ayarladınız?

Bu arada imzanızda şöyle yazıyor. ''GPU: Asus Saphire Pure Rx 9060 XT 16 GB''
Ben de Sapphire Pure kullanıyorum ama benim bellekler 80-85 civarı çalışıyor. Fan hızını kaça ayarladınız?
Asus model karttan gectigim icin karışmış orası. Her sey otomatikte uv için elleyince nadirde olsa cöküyordu. Ben daha 80 üstünü görmedim 60 derecede 80vram oluyor genelde 60ıda cok görmüyor. Kasa corsair 300d fanlar %50de calisiyor genelde.

bu fiyatlar ne ya daha 3-4 hafta önce 24k dı pulse

ben olsam 19-20k ya gider sıfır ayarında temiz kart alırdım 2-3 aylık
Hocam valla gerek yok rahat rahat sıfır alır geçerim kutusunu kendim açmak en iyisi

Saphire pure kullanıyorum kart fazla ısınmıyor sıcaklıkları 50-60 arası geziyor yükte, vramler 70-75 max görüyor. O yüzden fazla para verip gigabyte almak gereksiz 3 fanlı diye. Asus dual modelini saphire karşı çok öneren görmedim en ucuzu saphire oluyor genelde zaten o en mantıklısı
Valla ne yalan söyliyryim bende rx580 var sapphire o da 55 60 arasında çalışıyor sapphire iyidir şaşmıcaksın.

Hocam valla gerek yok rahat rahat sıfır alır geçerim kutusunu kendim açmak en iyisi

Valla ne yalan söyliyryim bende rx580 var sapphire o da 55 60 arasında çalışıyor sapphire iyidir şaşmıcaksın.
İptal etsem, stoğunu takip edebilir misin?
1789749156771.webp

Asus model karttan gectigim icin karışmış orası. Her sey otomatikte uv için elleyince nadirde olsa cöküyordu. Ben daha 80 üstünü görmedim 60 derecede 80vram oluyor genelde 60ıda cok görmüyor. Kasa corsair 300d fanlar %50de calisiyor genelde.
Anladım benim fanlar rölantide hep :D

Anladım benim fanlar rölantide hep :D
Fan ayarına dokunmuyorum kasa yerde olduğu için duyulmuyor zaten saçma bir fan eğriside olmadığı için stok hali güzel çalışıyor.

Ayni karti satin almak istiyorum. Muhtemelen ben de Sapphire modelini tercih edecegim. Zamlanir mi kisa sure icerisinde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,393
Üyeler
203,411
Son üye
ens1234
Geri