Bu arada imzanızda şöyle yazıyor. ''GPU: Asus Saphire Pure Rx 9060 XT 16 GB''Saphire pure kullanıyorum kart fazla ısınmıyor sıcaklıkları 50-60 arası geziyor yükte, vramler 70-75 max görüyor. O yüzden fazla para verip gigabyte almak gereksiz 3 fanlı diye. Asus dual modelini saphire karşı çok öneren görmedim en ucuzu saphire oluyor genelde zaten o en mantıklısı
Asus model karttan gectigim icin karışmış orası. Her sey otomatikte uv için elleyince nadirde olsa cöküyordu. Ben daha 80 üstünü görmedim 60 derecede 80vram oluyor genelde 60ıda cok görmüyor. Kasa corsair 300d fanlar %50de calisiyor genelde.Bu arada imzanızda şöyle yazıyor. ''GPU: Asus Saphire Pure Rx 9060 XT 16 GB''
Ben de Sapphire Pure kullanıyorum ama benim bellekler 80-85 civarı çalışıyor. Fan hızını kaça ayarladınız?
Hocam valla gerek yok rahat rahat sıfır alır geçerim kutusunu kendim açmak en iyisibu fiyatlar ne ya daha 3-4 hafta önce 24k dı pulse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben olsam 19-20k ya gider sıfır ayarında temiz kart alırdım 2-3 aylık
Valla ne yalan söyliyryim bende rx580 var sapphire o da 55 60 arasında çalışıyor sapphire iyidir şaşmıcaksın.Saphire pure kullanıyorum kart fazla ısınmıyor sıcaklıkları 50-60 arası geziyor yükte, vramler 70-75 max görüyor. O yüzden fazla para verip gigabyte almak gereksiz 3 fanlı diye. Asus dual modelini saphire karşı çok öneren görmedim en ucuzu saphire oluyor genelde zaten o en mantıklısı
İptal etsem, stoğunu takip edebilir misin?Hocam valla gerek yok rahat rahat sıfır alır geçerim kutusunu kendim açmak en iyisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla ne yalan söyliyryim bende rx580 var sapphire o da 55 60 arasında çalışıyor sapphire iyidir şaşmıcaksın.
5060 için mi anlamadımİptal etsem, stoğunu takip edebilir misin?
Alıntıyı görüntüle
5060 ti 16 gb amazon satıcılı sıfırdı, 4k fazla verip rx 9060 xt 16 gb almaktan daha mantıklı geldi ondan demiştim, zaten iptal ettim aynı fiyatta stoğa girecektir tabi alabilirsen5060 için mi anlamadım
He tamam şimdi anladım daha iyi olur da bakalım stoğa düşecek mi5060 ti 16 gb amazon satıcılı sıfırdı, 4k fazla verip rx 9060 xt 16 gb almaktan daha mantıklı geldi ondan demiştim, zaten iptal ettim aynı fiyatta stoğa girecektir tabi alabilirsen
Anladım benim fanlar rölantide hepAsus model karttan gectigim icin karışmış orası. Her sey otomatikte uv için elleyince nadirde olsa cöküyordu. Ben daha 80 üstünü görmedim 60 derecede 80vram oluyor genelde 60ıda cok görmüyor. Kasa corsair 300d fanlar %50de calisiyor genelde.
Fan ayarına dokunmuyorum kasa yerde olduğu için duyulmuyor zaten saçma bir fan eğriside olmadığı için stok hali güzel çalışıyor.Anladım benim fanlar rölantide hep![]()
Ayni karti satin almak istiyorum. Muhtemelen ben de Sapphire modelini tercih edecegim. Zamlanir mi kisa sure icerisinde?b