Neler Yeni

radeon software hakkında (ms) oyun içi geçikme ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar merak ettiğim monitör vx2458 c mhd 1ms özellikle satılıyor çoğu zaten ama çoğu monitör 1 ms deyil ama bu ayarlarda merak ettiğim buraya bakınca monitör 5 ms mi olduğunu yazıyor yoksa oyun içi bu kadar geçikme ile oynadığımımı söylüyor başka oyunlarda 8 ms bile oluyor.

Ekler

• radeon.png
    radeon.png
    338 KB · Hit: 39

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
Her uygulamada 1ms olmuyor maalesef. Masaüstü gibi yerlerde 1ms alabilirsin. Oyunlara gelince, ekran kartı grafik işlediği için 1ms veremiyor maalesef. Ama oyun arayüzlerinde, bekletme yerlerinde iken vs. 1ms gözlemleyebilirsiniz. O değerleri gösteren bir programınız vs. var ise. Örnek vereyim valorantta bu özellikler var ve tüm oyun verilerini görebiliyorsun. Maç başlarken, karakter seçme ekranında vs. 1ms oluyor fakat oyunda 2-3-4 vs. diye gidiyor. Orada gösterilen 5ms oyun gecikmesi, her monitör markası bunu gerçekçi şekilde söylemiyor fakat ben Asus VG258QR kullanıyorum ve kullandığım monitörün 0.5MS olabildiğini söylüyor Asus markası. ELMB teknlolojisi var Asus'un, bunu açınca 0,5 olduğunu gördüm fakat oyunu oynarken değil de arayüzünde.

Top Bottom