Neler Yeni

Çözüldü✓ Radeon Süper Çözünürlük yok?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
DA son videosunda gördüm ve AMD resmi sitesinden yeni çıkan güncel driver'ı indirip, DDU ile eskisini kaldırıp kurdum. Ancak videodaki adımları takip ettiğimde "Radeon Süper Çözünürlük" ayarını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 8GB OC

Mustafear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Erdoğan
İyi forumlar çözümünü anlatıyorum yalnız igpu kullanamayacaksınız. BIOS'a girin sonra sağ shift, sağ ctrl, alt ve daha sonra f2'ye basacaksınız advanced options kısmına gireceksiniz ardından önce, AMD PBS sonra primary video adapter ve ext'yi seçip save yaptıktan sonra RSR aktif olacaktır iyi eğlenceler

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
İyi forumlar çözümünü anlatıyorum yalnız igpu kullanamayacaksınız. BIOS'a girin sonra sağ shift, sağ ctrl, alt ve daha sonra f2'ye basacaksınız advanced options kısmına gireceksiniz ardından önce, AMD PBS sonra primary video adapter ve ext'yi seçip save yaptıktan sonra RSR aktif olacaktır iyi eğlenceler
Usta öyle diyorsun da bu sefer harici ekran kartını kullanırken kasıyor fps yerlerde geziyor senin dediğin şekilde yaptım özellik aktif oldu ama oyunda ne faydasını gördüm ne de bir şeyini ki zaten normal kullanırken de fps kaybı yaşamaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,506
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom