Neler Yeni

Radeon WattMan Hatası

Misaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Aykut Yıldırım
Bilgisayarı her başlattığımda bu hata geliyor arada sıra 1 saliselik donmalar oluyor youtubeda video izlerken ve bazı oyunlarda çözümünü bilen var mı ?

xfx rx580 ekran kartım

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bilgisayarı her başlattığımda bu hata geliyor arada sıra 1 saliselik donmalar oluyor youtubeda video izlerken ve bazı oyunlarda çözümünü bilen var mı ?

xfx rx580 ekran kartım
Hangi Driver yüklü?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
o ne oluyor fazla bilgim yok anlatır mısın?
Dostum öncelikle şuna değineyim ben. AMD nin ekran kartı driver ları her zaman düzgün olmayabiliyor, bu yüzden biz son sürümden ziyade WHQL onaylı olan sürümleri öneriyoruz( bunlarda sorun olma ihtimali çok düşük). Şuanki Driver'ı sildikten sonra AMD nin sitesine gir ve ekran kartının driverlarının olduğu kısma gir. Orda Bazı Driver ların yanında WHQL yazar parantez içinde. Onlardan birini indir.

Misaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Aykut Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum öncelikle şuna değineyim ben. AMD nin ekran kartı driver ları her zaman düzgün olmayabiliyor, bu yüzden biz son sürümden ziyade WHQL onaylı olan sürümleri öneriyoruz( bunlarda sorun olma ihtimali çok düşük). Şuanki Driver'ı sildikten sonra AMD nin sitesine gir ve ekran kartının driverlarının olduğu kısma gir. Orda Bazı Driver ların yanında WHQL yazar parantez içinde. Onlardan birini indir.
teşekkür ederim

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
Evet ekran kartı driveri (sadece driver diğer pc yazılımları kalacak şekilde) nasıl siliniyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Evet ekran kartı driveri (sadece driver diğer PC yazılımları kalacak şekilde) nasıl siliniyor
Onu bende bilmiyorum işte :D hiç silme gereksinimi duymadım ama forumda bilenler var.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
Konuyu okuyup da bilen biri yardımcı olabilirse seviniriz. (Sadece ekran kartı driver yazılımı nasıl silinir)

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Evet ekran kartı driveri (sadece driver diğer PC yazılımları kalacak şekilde) nasıl siliniyor
Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları orada ekran kartına sağ tık kaldır driverleri sil kutusunu işaretle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorununu buraya gönder

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
sanırım burdakiler işine yarar

Top Bottom