Hangi Driver yüklü?Bilgisayarı her başlattığımda bu hata geliyor arada sıra 1 saliselik donmalar oluyor youtubeda video izlerken ve bazı oyunlarda çözümünü bilen var mı ?
xfx rx580 ekran kartım
Şuanki Driver'ı silip WHQL onaylı driverı kuramısın? Driver sorununa benziyor çünkü seninkigüncel driver
Dostum öncelikle şuna değineyim ben. AMD nin ekran kartı driver ları her zaman düzgün olmayabiliyor, bu yüzden biz son sürümden ziyade WHQL onaylı olan sürümleri öneriyoruz( bunlarda sorun olma ihtimali çok düşük). Şuanki Driver'ı sildikten sonra AMD nin sitesine gir ve ekran kartının driverlarının olduğu kısma gir. Orda Bazı Driver ların yanında WHQL yazar parantez içinde. Onlardan birini indir.o ne oluyor fazla bilgim yok anlatır mısın?
teşekkür ederimDostum öncelikle şuna değineyim ben. AMD nin ekran kartı driver ları her zaman düzgün olmayabiliyor, bu yüzden biz son sürümden ziyade WHQL onaylı olan sürümleri öneriyoruz( bunlarda sorun olma ihtimali çok düşük). Şuanki Driver'ı sildikten sonra AMD nin sitesine gir ve ekran kartının driverlarının olduğu kısma gir. Orda Bazı Driver ların yanında WHQL yazar parantez içinde. Onlardan birini indir.
Driver'ı nasıl sileceğini biliyormusun?teşekkür ederim
Onu bende bilmiyorum işte hiç silme gereksinimi duymadım ama forumda bilenler var.Evet ekran kartı driveri (sadece driver diğer PC yazılımları kalacak şekilde) nasıl siliniyor
Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları orada ekran kartına sağ tık kaldır driverleri sil kutusunu işaretleEvet ekran kartı driveri (sadece driver diğer PC yazılımları kalacak şekilde) nasıl siliniyor