Yok devamkeee kur artık da bı test et bakalım sorun var mıAlıntıyı görüntüle
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 almıştım bugün geldi ve bi kactane bukulme var bunlar sıkıntı yaparmi?
ona pek dikkat etmedim bakayim yeniden daha montajlamadim zatenBir şey olmaz ondan. Önemli olan ortadaki düz kanallar.
yarin kurcamYok devamkeee kur artık da bı test et bakalım sorun var mı
Niye yarın geldi sonunda bı test edeydin kurupona pek dikkat etmedim bakayim yeniden daha montajlamadim zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yarin kurcam
sıkıntı yapmaz , istersen kendin cımbız yardımı ile hafif düzeltmeye çalışabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 almıştım bugün geldi ve bi kactane bukulme var bunlar sıkıntı yaparmi?
ben toplu iğne ve pense ile düzeltiyorum önermem kırarsın yararsın benden olur sonraAlıntıyı görüntüle
Benimde öyleydi takmadım devam ettimona pek dikkat etmedim bakayim yeniden daha montajlamadim zaten
yarin kurcam
bugün bilgisayarda işlerim var yarın sakin kafayla takıcamNiye yarın geldi sonunda bı test edeydin kurup
baktım şimdi düz kanallarda sorun yok dümdüz hepsiBir şey olmaz ondan. Önemli olan ortadaki düz kanallar.
gerek varmı düzeltmeye etkisi olmayacaksa dursun öylesıkıntı yapmaz , istersen kendin cımbız yardımı ile hafif düzeltmeye çalışabilirsin.
zaten zor bela aldım aman dursun öyleben toplu iğne ve pense ile düzeltiyorum önermem kırarsın yararsın benden olur sonragerçekten tehlikeli yaptığım risk almayı seviyorsan bilmem ama
![]()
Estetiği bozmadigini düşünüyorsun düzeltmebugün bilgisayarda işlerim var yarın sakin kafayla takıcam
baktım şimdi düz kanallarda sorun yok dümdüz hepsi
gerek varmı düzeltmeye etkisi olmayacaksa dursun öyle
zaten zor bela aldım aman dursun öyle![]()
eğer içinde kuruntu yapmayacaksan kalsınbugün bilgisayarda işlerim var yarın sakin kafayla takıcam
gözükmeyecekki zaten bu üste bakan kısım fanlar tam tersinde monteli zatenEstetiği bozmadigini düşünüyorsun düzeltme
yok hocam sorun değil benim için performansa etkisi olmayacaksa kalsın öyle bi kaç tane zateneğer içinde kuruntu yapmayacaksan kalsınama düzeltebilirsin zor bir şey değil zararı da olmaz tabii.
boşuna ellemene gerek yok kanalların %10 u falan kapanır anca ozaman yaparsın 3 5 yamuğa riske değmez boşver tak geç kasayabugün bilgisayarda işlerim var yarın sakin kafayla takıcam