Neler Yeni

Rafınızda bulunan kitaplardan hangisini okuyacağınızı nasıl seçiyorsunuz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya ben hangi kitapla başlayacağımı bilmiyorum. Cidden okumak istiyorum uzun zaman sonra içimi bir okuma isteği kapladı ama bu seferde hangisiyle başlayacağıma karar veremiyorum. Elimde olan kitaplar bunlar:
  • Dune
  • Yüzüklerin Efendisi
  • Otostopçunu Galaksi Rehberi
  • Merlin
  • Harry Potter
  • Ben Kirke
  • Bioshock Rapture Şehri
  • Cesur Yenşi Dünya
  • İçimizdeki Şeytan
  • Kürk Mantolu Madonna
  • Felsefeye Giriş
  • Felsefenin Kısa Tarihi
  • Kafes
  • Oyunbaz
  • Atlas Ateş Kayıp Kral

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben okumadığım kitaplardan başlarım. Hiçbirini okumadıysam önce küçük hacimlilere yönelirim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben okumadığım kitaplardan başlarım. Hiçbirini okumadıysam önce küçük hacimlilere yönelirim.
Hiçbirini okumadım. Okuduklarımı ya satmışımdır ya da bir şekilde çıkarmışımdır. Küçük hacimlilerde Harry Potter var, Bioshock, Gölge ve Kemik, Merlin var. Diğer kitapları eledim çünkü fantastik türe ayrı bir ilgim var. Artı Yüzüklerin Efendisi ve Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni zamanında merak edip almış olsam da uzun zaman sonra okumayıp direkt 1000 sayfalık eserlerden başlamak koyar.
Şimdi bu kitaplardan hangisiyle başlayacağıma nasıl karar vereyim? XD

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Hakanbey
Hayatımda hiç kitap okumadım :) 1000 sayfa nedir ya ben 2 sayfalık market broşürlerini okuyamıyom :)

Rulep

80+ Gold
arka kapağını okurum hangisi daha ilgimi çekerse ondan başlarım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
En çok hangisi ilgimi çekiyorsa ondan başlarım. Kararsızsan gözlerini kapatıp o piti piti yapabilirsin😀

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arka kapağını okurum hangisi daha ilgimi çekerse ondan başlarım
Tüm kitapların ne anlattığını biliyorum. Yani konu olarak. Hiçbiri ilgimi çekmiyor. İlgimi çekmiyor derken böyle ya kesin şundan başlamalıyım dedirten yok. Hepsini merak ediyorum çünkü.

Rulep

80+ Gold
Tüm kitapların ne anlattığını biliyorum. Yani konu olarak. Hiçbiri ilgimi çekmiyor. İlgimi çekmiyor derken böyle ya kesin şundan başlamalıyım dedirten yok. Hepsini merak ediyorum çünkü.
o zaman dune den başla ilk onu yazmışsın

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
hangisi ilgi alanımsa seviyorsam onu okurum, akıcı bir kitapsa 1000 sayfa olsa bir çırpıda okurum, akıcı olmayan bir kitapsa 80 sayfa olsa zor bitiririm.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ya ben hangi kitapla başlayacağımı bilmiyorum. Cidden okumak istiyorum uzun zaman sonra içimi bir okuma isteği kapladı ama bu seferde hangisiyle başlayacağıma karar veremiyorum. Elimde olan kitaplar bunlar:
  • Dune
  • Yüzüklerin Efendisi
  • Otostopçunu Galaksi Rehberi
  • Merlin
  • Harry Potter
  • Ben Kirke
  • Bioshock Rapture Şehri
  • Cesur Yenşi Dünya
  • İçimizdeki Şeytan
  • Kürk Mantolu Madonna
  • Felsefeye Giriş
  • Felsefenin Kısa Tarihi
  • Kafes
  • Oyunbaz
  • Atlas Ateş Kayıp Kral
Okuduğum kitapları başka bir bölüme ayırıp okumadığım kitaplara o piti piti yaparak seçiyorum zaten almış olduğum kitaplar ilgi alanım vs. olduğu için seçerken çok arada kalmıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
o zaman dune den başla ilk onu yazmışsın
Okuduğum kitapları başka bir bölüme ayırıp okumadığım kitaplara o piti piti yaparak seçiyorum zaten almış olduğum kitaplar ilgi alanım vs. olduğu için seçerken çok arada kalmıyorum
Rafımda saklanmış bir Ahmet Ümit buldum. 150 sayfalık günlük bir kitap. Bundan başlayacağım. Hem polisiye türünde olması hem de ince olması onu ideal yapıyor bir başlangıç için.

Teşekkürler herkese.

Top Bottom