Rahat koltuk önerileri

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
19
merhabalar bütçe max 10k o kadar cıkmasa sevinirim 90kg 180 im rahat geniş uzun yıllar gidecek bir model arıyorum

Hocam az önce bunun siparişini verdim uzun zamandır dikkatimi çekiyordu yorumları genel olarak olumlu biraz kararsız kalmıştım ama hem taksit sayısı işimi gördüğü için hemde artık sıkıldım koltuk bakmaktan diye aldım bakabilirsiniz sizde kullanan arkadaşlar varsa onlarda tecrübelerini yazarsa bende faydalanmış olurum.

Xdrive Anka tavsiye ederim. Ben zamanında alırken burda çok fikir aldım şuydu buydu derken en sonunda bunda karar kıldım epey bi süre oldu hiç sıkıntısını yaşamadım gayet rahat ve sağlam kaçaklarının ayarlanması yatışı kilitlenmesi vs. Her yönden çok güzel bi koltuk. Değerlendirmeni tavsiye ederim

Valla ben de uzun sure bağdaş kurabilceğim bir sandalye arıyordum bulamadım ne yazık ki.

Hawk Fame kullanıyoruz ofiste biz daha ucuza almıştık 2 ay kadar önce ama şuanda amazonda 10k civarına bulunuyo. Kumaş olanı aldık biz memnunuz. Oturma alanı geniş, minder uzunluğu iyi, fonksiyonları olarak da iyi. Tercih edilebilir.

Exvega net. Hawk o kadar kaliteli değil. Hatta ekstra visco sünger ekletirsen çok daha rahat oluyo kullanıyorum bende
Eminmisin reis sipariş gecicem futurede çok hoş duruyor rahatlık çok önemli ben 8-10 saat oturuyorum masa başında

Geri