Rahat Koltuk

Fury35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Bilgisayar başında rahat bir şekilde oyun oynamak için rahat ve fazla maliyetli olmayan bir koltuk önerebilir misiniz
Teşekkür ederim.

Ben bir ara belimde fitik oldugu icin arastirmistim ama bi tane guzel 700 600 civari koltuk bulamadim

bütcen varsa xdrive öneririm amaşu koronanın bitmesini bekle çünkü ekonomi çok kötü

Bilgisayar başında rahat bir şekilde oyun oynamak için rahat ve fazla maliyetli olmayan bir koltuk önerebilir misiniz
Teşekkür ederim.
Marka kötülemek gibi olmasın ama oyuncu koltuğu diye satılan koltukların hepsi boş o fiyatı hiçbiri hak etmiyor spotçulardan gidip deneyip almanı öneririm gaming olmasını vs boşver sadece para arttırma amaçlı koyuyorlar gamingi ürünün adına.

Marka kötülemek gibi olmasın ama oyuncu koltuğu diye satılan koltukların hepsi boş o fiyatı hiçbiri hak etmiyor spotçulardan gidip deneyip almanı öneririm gaming olmasını vs boşver sadece para arttırma amaçlı koyuyorlar gamingi ürünün adına.
Bende aynı fikirdeyim 500 vs daha ucuz fiyatlı koltukları güzel gösterip iki yastık takıp başına gamer yazarak çok pahalıya satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,549
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri