Yardım rahat kulaklık tavsiyesi

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
Bütçe
350
arkadaşlar amazondan hs50 pro aldım ama kafamı ağrıttığı için iade etmek durumunda kaldım kafam biraz büyük ve günde ortalama 10 saat bilgisayar başında geçirdiğim oluyor rahat olması bir numaralı önceliğim

kulaklığı hemen almayacağım kesin alacağım ama indirimden yakalayıp iyi bi şey almak istiyorum acelesi pek yok önerediğiniz kulaklıkları indirimlerde 300-400 liraya düştügünde alacağım yani bu fiyatlara düşebilen ürünleri de tavsiye ederseniz sevinirim

Drop plus ın rahat olduğunu biliyorum ama rampage işte. Ch321 de çok rahat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit 2002d de var

arkadaşlar amazondan hs50 pro aldım ama kafamı ağrıttığı için iade etmek durumunda kaldım kafam biraz büyük ve günde ortalama 10 saat bilgisayar başında geçirdiğim oluyor rahat olması bir numaralı önceliğim

kulaklığı hemen almayacağım kesin alacağım ama indirimden yakalayıp iyi bi şey almak istiyorum acelesi pek yok önerediğiniz kulaklıkları indirimlerde 300-400 liraya düştügünde alacağım yani bu fiyatlara düşebilen ürünleri de tavsiye ederseniz sevinirim
az daha koyup corsair void elite rgb alabilirsiniz 100 tl gibi bi fiyat koyacaksınız

çok kritik bir souru :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rahatlık olarak corsair tokatlar ve corsair daha hafif mikrofon olarak blacshark tokatlar ses olarak oyunda blacksahark genelde corsair

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,175
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri