Neler Yeni

Rahat sandalye önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,956
Merhabalar, bilgisayarda genelde uzun zamanlar geçiren birisiyim eski sandalyemin perti çıktığından dolayı yeni bir sandalye arıyorum. Boyum 195 kilom 108 ve skolyoz hastalığım var bu yüzaden omurga desteği iyi olan terletmeyecek mümkünse geriye yatabilen ve ağrı yapmayacak bir sandalye arıyorum bütçem belli değil sonsuz olarak kabul edebilirsiniz bu kriterleri sağlayan mümkünse en uygun fiyatlı sandalyeyi arıyorum

Merhabalar, bilgisayarda genelde uzun zamanlar geçiren birisiyim eski sandalyemin perti çıktığından dolayı yeni bir sandalye arıyorum. Boyum 195 kilom 108 ve skolyoz hastalığım var bu yüzaden omurga desteği iyi olan terletmeyecek mümkünse geriye yatabilen ve ağrı yapmayacak bir sandalye arıyorum bütçem belli değil sonsuz olarak kabul edebilirsiniz bu kriterleri sağlayan mümkünse en uygun fiyatlı sandalyeyi arıyorum
sandalye derken oyuncu koltugu olurmu yoksa dırek ofıs tıpımı

sandalye derken oyuncu koltugu olurmu yoksa dırek ofıs tıpımı
Fark etmez skolyozum olduğu için ofis tipi önerdiler daha çok ama böyle bir şey var mı bilmiyorum hangisi sizce daha uygun olur

hocam senin yandan destekli koltuğa ihtiyacın var öbür türlü oyuncu koltuklarının senin için normal koltuktan farkı yok

Öneriniz var mı ne alabilirim
1742904537636.png

bu tarz bir koltuğa ihtiyacınız var

Hocam bu da çok büyükmüş bu kadar alanım yokta fiyatı hakkında bilginiz var mı
yok bunun kadar büyük olsun diye demedim sandalyenin yapısı buna benzemesi lazım sırt kısmının ortasında fark ettiysen yandan destekler var düz tutmak için aynı zamanda kemer takmanız gerekiyor vücudunuz otururken kayıp yamulmasın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı konusunda maalesef bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,239
Üyeler
173,336
Son üye
mwaramutse
Geri