Neler Yeni

Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Deniz Bey

Linkteki psu yu aldım,bugun teslim edildi yarın takacağım,

İyi bir seçim olmuş mu acaba,aslında almadan önce sormak daha iyi olabilirdi de almış bulundum artık

Güncelleme: Daha önce kullandığım 650 ve 750 Gold Psularda Oyuna Girince Fan Hızları Baya Yükseliyordu menüye girince yavaşlıyordu yani kasada en çok rüzgar sesi yapan psu fanıydı ve rahatsız olmaya başlamıştım önce 650 den 750 geçtim ikinci el onda bi tık iyi olmasına ragmen yine rahatsız ediciydi aynı marka modeldi,en 850 w konudaki psu yu alıp denedim ve rahatladım yine doğal olarak fanı hızlanıyor ama rahatsız etmiyor gayet sessiz boşta zaten yok gibi o yüzden memnun kaldım. tavsiye ederim 7 yıl garanti kafam rahat uzun bir süre :)

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Aslan
Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,795
İsim
Hacı
Fena değil, hayırlı olsun.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Deniz Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajını yaptım yorumumu konuya ekledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak GÜNEŞ
Acaba bu ürün atx 3.1 pcie 5.1 standardını tam olarak karsılıyor mu net bilgisi olan varmıdır? Güvenlik açısından iyi bir sisteme baglıyacagımdan endişelerim var.

ThE LoSt

80+ Gold

Linkteki psu yu aldım,bugun teslim edildi yarın takacağım,

İyi bir seçim olmuş mu acaba,aslında almadan önce sormak daha iyi olabilirdi de almış bulundum artık

Güncelleme: Daha önce kullandığım 650 ve 750 Gold Psularda Oyuna Girince Fan Hızları Baya Yükseliyordu menüye girince yavaşlıyordu yani kasada en çok rüzgar sesi yapan psu fanıydı ve rahatsız olmaya başlamıştım önce 650 den 750 geçtim ikinci el onda bi tık iyi olmasına ragmen yine rahatsız ediciydi aynı marka modeldi,en 850 w konudaki psu yu alıp denedim ve rahatladım yine doğal olarak fanı hızlanıyor ama rahatsız etmiyor gayet sessiz boşta zaten yok gibi o yüzden memnun kaldım. tavsiye ederim 7 yıl garanti kafam rahat uzun bir süre :)
Kaliteli bir üründür başınız ağrımaz hayırlı olsun.

batuhan0088

80+ Bronze
Aynı psu almayı düşünüyorum. Var mı bir problem, halen tavsiye ediyor musunuz?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Deniz Bey
Aynı psu almayı düşünüyorum. Var mı bir problem, halen tavsiye ediyor musunuz?
Evet kasada hâlâ kullanıyorum sessiz sakin takılıyor 2k da herhangi bir rahatsız edici sesi yok tavsiye ederim

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Fırat divitci
Acaba bu ürün atx 3.1 pcie 5.1 standardını tam olarak karsılıyor mu net bilgisi olan varmıdır? Güvenlik açısından iyi bir sisteme baglıyacagımdan endişelerim var.
Yav bunu ben se merak ediyorum, teknobiyotik net bir cevap vermiyor. 12vhpwr mi yoksa 12v2x6 mı belli değil tam. 4080 Supere takıcam bu eski 12vhpwr'lar az 4090 yakmadı korkuyom bir tık.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Deniz Bey
Yav bunu ben se merak ediyorum, teknobiyotik net bir cevap vermiyor. 12vhpwr mi yoksa 12v2x6 mı belli değil tam. 4080 Supere takıcam bu eski 12vhpwr'lar az 4090 yakmadı korkuyom bir tık.
''CYBENETICS ATX3.1 PASS ''

CYBENETICS ATX3.1 PASS sertifikası, güç kaynaklarının (PSU) CYBENETICS tarafından belirlenen ATX 3.1 standartlarına uygun olduğunu gösteren bir belgedir. ATX 3.1, daha da geliştirilmiş güç yönetimi, daha yüksek verimlilik ve modern bileşenlerle uyumluluk sunar. CYBENETICS sertifikası ise bu standartların test edilip onaylandığını ifade eder.

ATX 3.1 ile ATX 3.0 arasındaki farklar genellikle küçük iyileştirmeler ve yeni özellikler eklenmesi şeklindedir. Bu sertifika, güç kaynağının bu yeni standartlara uygun olarak üretildiğini ve performans açısından beklentileri karşıladığını gösterir.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Fırat divitci
''CYBENETICS ATX3.1 PASS ''

CYBENETICS ATX3.1 PASS sertifikası, güç kaynaklarının (PSU) CYBENETICS tarafından belirlenen ATX 3.1 standartlarına uygun olduğunu gösteren bir belgedir. ATX 3.1, daha da geliştirilmiş güç yönetimi, daha yüksek verimlilik ve modern bileşenlerle uyumluluk sunar. CYBENETICS sertifikası ise bu standartların test edilip onaylandığını ifade eder.

ATX 3.1 ile ATX 3.0 arasındaki farklar genellikle küçük iyileştirmeler ve yeni özellikler eklenmesi şeklindedir. Bu sertifika, güç kaynağının bu yeni standartlara uygun olarak üretildiğini ve performans açısından beklentileri karşıladığını gösterir.
ampere 1200w modelini sipariş ettim hadi bakalım. Sitesinde ve teknobiyotikte özellikle içindeki kablonun 12v6x2 olduğunu belirtiyor benim için önemli olan o. Benim 4080 superdeki konnektör 12v6x2. Gelecekteki kartlarda da aynı konnektör olacak. Önceki kadar tehlikeli de değil. Platinum 1200w full modüler 12v6x2 bir psu'yu 6.300tl'ye görünce yapıştırdım.

Top Bottom